SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 16 November 2010

Part VII. Lawatan lagi..

Baru je nak tarik hand brek nak rilek2 la konon.. sekali ada org bgtau nanti ada lawatan la plak.. aduiyai.. bab lawatan ni mmg remeh skit.. coz mcm2 persiapan akan dibuat. Dari taklimat sampai la ke makan dan persembahan.. bab persiapan tu yang paling kritikal.. dah la baru lpas pindah, barang2 pun duk berterabur lagi dah nak ada lawatan.. ermmm.. tp as well train soldier, anggota dan pegawai MALBATT mmg take as challange n positif.. tu la kehebatan MALBATT 2..

Lupa plak nak bgtau yg nak datang tu sebenarnya Sector west Commander iaitu Brig Jen Giusepinicola Tota, dari Itali.. dia ni kalu kt Malaysia mcm Panglima Briged la..


Ni la Secwest Commander.. Brig Jen Giusipenicola Tota..



Aku plak bz dgn siapkan taklimat, slide dgn nota taklimat termasuk skrip mmg dah jadik tugas utama aku utk siapkan.. bkn tu je , nak praktis utk persembahan lagi.. aduiyai.. penat jgak.. tp aku mmg dah buat mental preparation semenjak aku jejakkan kaki di bumi lubnan ni..


Persiapan sebelum show..

Ni eksyen je main picurssion..

Posisi aku sebenarnya main keyboard... hehe..


Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar.. Secwest Cmdr tak habis2 memuji dan amat berpuas hati dgn komitmen anggota dan pegawai MALBATT 2 ni.. sbb dia sendiri blum pernah mendapat layanan mcm yg kami bagi kt sini.. Pas acara, komander aku pun mengucapkan syabas di atas performance aku and band boy.. kira puas ati jugak la.. walaupun penat.. adios..


-papairfan-

3 ulasan:

MAPPIAU berkata...

tahniah !! sayang..

Tanpa Nama berkata...

hihihi.. tq my dear.. tu la dulu abg nak jadik artis awk tak bagi.. hihihi..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

blueeekkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...