SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 22 November 2010

"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010


Hik hik hik Irfan nak joiin contest lagi laaaaa (ceh gune name irfan lak :P) . Yela kan dah ujung2 bulan nih mama eh nak cuti, cuti tak berape nak adekan. Jadinye mama eh joiin jela contest yang best nih. Lagipun orang dah anjurkan tak baik kan tak jooinnn :P hiks.




Hihihihi kali ni aku nak joiin "SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010. Contest ni dianjurkan oleh http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/



Antare sebab muasabab, aku tertarik menarik dan memang ditarik2 untuk joiiin contest nih sebab puan penganjur nih menawarkan hadiah2 nih:


First (1st) Prize

Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM150)



Second (2nd) Prize

Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM100)



Third (3rd) Prize

Tote Bag (worth RM50)


Haaaa menarik tak hadiah2nyer, menarik kan hihihihi best..best..best. Jadinyer kalo ade yang nak joiiin meh la ke SINI


Tarikh Tutup Contest ni pada 3 Disember 2010, Jumaat, 12.00 tengahmalam



Dan gamba budak tecik yang beriye tunjuk gigi die yang rongak tuh adelah nih
.
.
.
.
.
.
V



Mohamad Irfan Haziq bin Mohamad Nor Adha

27 Jun 2008 (2 tahun)

Hobi budak tecik nih,
suke sepak bola sampai masuk umah jiran sebelah *tsk*.

Mase gamba ni diambik gigi die ade 6 batang. Skang ni gigi irfan dah penuh (pehtu berlagak plak tuh suke makan bende keras hahahahaa.)



Doakan irfan ade rezeki untuk memang contest nih yeh korangggg....saaayanggg koranggggg *ngeee*


Dan kepada Puan penganjur harap penyertaan irfan nih diterima yea :) Tocei.


-mamairfan-

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Cayalah anak papa..

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...