SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 20 Disember 2010

Aktiviti Irfan Di Petang Ahad

Petang semalam mak lang irfan bawak irfan pegi main bola kat padang depan Istana Kehakiman Putrajaya, kalau ade yang tak tau tuh sile pegi ke google maps dan taip Istana Kehakiman putrajaya yea muahahahahaha. Dah memang padang kat situ je pun yang dekat la jugak dari rumah aku ni haaaa.:P



Aku tak ikut sebab kemalasan tahap maksimum kuase gande 100 dah melekat kat celah vontot :P. Jadinyer irfan pegi membawa diri ngan mak lang die sajork. Jom tengok ape kerojenyer anak bujang aku nih mase kat padang tuh. hikhikhik.





Ececece kemain beriye nyer ini budak nak sepak bola hihihihi.



Nasib baik ade chek awe irfan yang sudi layan ini budak tauuu. Takpe yea nak sok papa dah balik, tiap2 petang papa temankan irfan main ball yea. papairfan sila ambil maklum yea ;P (sambil membuat jelingan padu) ahak ahak ahak.



Hamboi hamboi hamboi (sile bace ikut tagline azwan ali yea :P) pandai dah yer ngorat anak dare oghang eeeiiiyaiii.



Eh eh dah ngorat ko tinggalkan pulak yea...hamboiiiiiiiiiiiiiiiiii.



Owwhhhh patutla tinggalkan awek yang tadi, ghupenye ade awek lain yea vavavavava.



Cea cea cea irfan pilih yang chumel chumel yea hiks.



Hohohohohoho ni ape motip nih?? wakakakakakaka. Budak2 ni ade je tau peelnyer adoiilah betul2 penghibur sungguhlah.



Tengok tuh ni pesen main apo pulak ni irfan oiittt. Ko ingat yang hijau2 tu karpet lubnan mari ka irfan oittt, rumput tu tau rumput okehhh.



Ohoii syioknye landing atas rumput yea irfan



Tu mood malas dah mari la tuh ini budak haaaaaa adoiila.



Nasib baik mama tak ikut kan irfan, kalau tak time irfan dok duduk atas rumput tuh memang dah kene cubitan manje dah ni haih. Ni pun aku tengok gamba2 die duk atas rumput ni dah ketap2 gigi geraham dah nih. Kang naik tungau kek anu ko kang camno irfan oit uiiyaiii.

Irfan irfan....
-mamairfan-

14 ulasan:

anakibu berkata...

ermmm suker nyer main bola....Danial ngan adik kembar dah lamer tak jln2....kena tgu ayah kembar balik..sebab auntie x leh nak kawal si kembar 3 tue...mcm semut hitam dia merayap klu dapat kuar umah...x terkejar2 auntie nanti...... (ibu kembar)

MAPPIAU berkata...

anakibu,
tula ni pun irfan baru dapat pegi main bola, kalau tak tuh memang duk umah jela sebab mama die bosan nak kuar papa tak balik lagi.

macam semut hitam merayap? hahahaha mesti punyer la aktif si kembar tuh.ehehehe

sekamar rindu berkata...

salam..

pasti gembira bukan kepalang Irfan bermain di padang tu..:)

gaya Irfan menyepak bola tu spt Nor Sharul Idlan Talaha, penyerang Malaysia yang menjadring gol Malaysia dengan Indonesia, je saya tengok..

biarlah puan Irfan bermain, perkembangan fizikal dia penting dalam proses tumbesarannya..

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,
memang suke sangat tak terhingga dah die main bola tuh sampaikan malam mengingau2 hahaha.

waahh gaye penyerang malaysia huhuhuhu, (patutlah kalau main kat rumah bola selalu masuk kat umah jiran sebelah)hihihi.

irfan kalau bermain memang tak hinggat donia hahahaha.

Cik Eka berkata...

hahaha..comel jer ifan nie kan kak....

MAPPIAU berkata...

cik eka,
owh ye ke...hehehehe terima kasih hiks :)

Amirah Yusof berkata...

dah leh jadik pemain kebangsaan ni akak..hihi..

MAPPIAU berkata...

amirah,
hmmmmm no komen (waaaaaaaaaa jawapan dah bajet artis kooo waakakakaka)

mekchu berkata...

mesti lah carik yg montel.. senang nak buat bantal.. hahaha..

MAPPIAU berkata...

@mekchu hahahahaha tau takpee...sebab tula bapak irfan pun sokaaaa kat mak die kan...sebab boleh buat bantal wakakaka :P

simplemama berkata...

amboi sakan irfan meng'ayat' gegirl....

MAPPIAU berkata...

@simplemama

tu la pasal dah bujang sangat la tu kononnnnn hahahaha

Tanpa Nama berkata...

cianyer anak papa ni.. nanti kita g main ball same2 yea.. eh, kalu korg nak tau.. irfan ni nyepak bola kuat pakai kaki kidal tau.. bakal bintang bola sepak liga german.. sbb nama dia akan jadik.. ifan terghogick..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

papairfan,
ifan terghogick???? wakakakakaaka lame dah tak dengar name tuh hahahhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...