SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 22 Disember 2010

Award dari Loqman Hakim

'Create


Ehem ehem, hai koranggg sihat hari nih? hehehehehe. nampak tak yang blink2 tuh hikhikhik. Award tu wei awardd tauuuu hahahahahaa kasi pangg sedas sama ini mak budak manyak sengal lorrrr :P.


Okeh okeh (sambil buat muke series) sebenarnye aku dapat award ni dari blog Catatan Loqman Hakim sebab jadi follower die hehehehe. korang nak jugak boleh boleh, juz klik jer kat kat butang pengikut kat blog loqman hakim tuh nanti dapat award blink2 tuh hikhikhik.


Loqman hakim nih mintak jawab 3 soklan sket hehehehe. Eleh setakat 3 soklan apekedehal kan (waaaa berlagak tambi pulak tu podacittt)


1)Apa pandangan anda tentang blog Catatan Loqman Hakim?

Pandangan lagi yea hurmmmm, bagi saye la blog catatan Loqman Hakim sempoi jer. Bahase pun rilek2 gitewww kan chilll yawwww (eh tetibe nak rap pulakk motipp??? :P). Pastu entri2 blog loqman hakim pun santai2 jer. Then ade lawak jugak cekgu ni (pandai yer cekgu wat lawak hehehehe).


2)Boleh ceritakan sikit pasal blog anda(Jangan lebih 100 pp)

Alaaa cekgu blog saye ni biase2 jer, saye dan suami juz share ape yang kami rase patut di share dengan semua kengkawan kat dunia blog nih dan perkembangan anak bujang kami. Yela nanti bile anak kami dah beso panjang, cerite kat dalam belog ni la yang kami atau anak kami dok ulang2 bace balik untuk mengimbau kembali kenangan dulu2 kan (tetibe kedengaran lagu sedih berkumandang) eh tetibe jerk :P. hahahahaha. Ok ok tau tau tak leh lebih dari 100 pp kan, yolah yolah. Eh eh nak tambah sket lagi boleh ehehehe, nak tau lanjut pasal blog ni lagi klik sini jela yeh, ok ok nak tekan titik dah nih.


3)Tujuan utama anda berblog?

Nak kongsi sume perkembangan anak-anak kami nanti, saat2 riang ria kami sekeluarga disamping dapat tambah kengkawan. (eh tetibe jer jawapan jadi skema wakakakaka) layaannnnnnn.


Ni ade sedikit kate2 semangat dari loqman nih.

TERIMALAH AWARD BLOGGER CEMERLANG!Sebab berjaya membahagikan masa sebagai blogger walaupun anda: pelajar..surirumah..pekerja ..dan sebagainya..tepuk2..


Okeh kengkawan sile tepuk2 tapak kaki anda yea tu si loqman suh tepuk tuh , hooyeehhhhh.


Anyway terima kasih yea cekgu Loqman Hakim :).

-mamairfan-

5 ulasan:

Gen2Merah berkata...

wahh.. sunggub menarik award itu...

Gen2Merah berkata...

wahh.. sunggub menarik award itu...

sekamar rindu berkata...

salam....singgah tengah malam..


bestnya dapat award..:))

MAPPIAU berkata...

Gen2merah,
yeahhh menarik tertarik2 sudah dah nih hahahaha

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,
haah kan , rase macam kite di hargai ye tak :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...