SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 4 Disember 2010

Award Dari Queen F :)




Aloh, aloh comeinyer pocoyo nih, kalau irfan nampak ni konpem die mengeletis nak nih. Die memang suke katun pocoyo ehehehe. Eh lupe lak, sebenarnye award ni aku dapat dari Queen F nih haa, sempena untuk menghargai followers blog die (eh termasuk aku jugak la tuh :P)


Then ade beberapa soklan sket la yang Queen F ni nak tau sket pasal aku ni haaa, hehehehe boleh no problemo la kicik punye hal jugak hehehe. Demi mu dik akhak gagahkan jugak jawab okeh :).


korang kena cerita 5 benda pasal diri korang yang korang rasa Queen F patut tahu..

ehehehee akak ni dik tak la tinggi tak rendah, tak la cantik tak la buruk sangat comei tu ade ! *muntah*. Pastu akak ni biase2 je la dik takde ape yang istimewa sangat pun, tapi kalo ko tanye laki akak baaaanyak kot keistimewaanyer teeeeeeeeeeettttttt....muahahahaha ( kat die jela pun :P). Alaaa senang citer kan dik akak ni biase2 jela hihihii.


korang kena bagitaw Queen F apa perkara yang korang nak taw pasal Queen F

Banyak jugak yang akak nak tau pasal ko dik, yela kate kite baru nak kenal2 kan. Alaaa macam yang slalu orang tue2 dok cakap tuh tak kenal make tak chenta giteeewwww kan..cewahhh, tapi kite takleh la bercinte deh kang kene cop lesbian kang, yeeeewwww tak sanggup akak deh :P hahahahaha (jangan mare dik gurau sudah hehehe)


pandangan korang pasal blog Queen F.. :)

Blog Queen nice, pastu bahase dalam blog queen akak suke sebab santai jer, kirenyer kalo bace boleh la buat akak gelak sorang2 macam orang giler depan laptop ni haaa. Lagipun akak tengok follower queen ramai dah, kirennyer ramai la yang suke berbanding ngan blog akak ni kan :P, eh jap queen follow ke blog akak nih? teeeeeeetttttttttttt...hahahahaa...(ampun dik ampun....gurau je yeah)


kata-kata daripada korang.. tak kisah la kata-kata semangat ke, perkenalan ke apa ke.. :)

Ape2 pun akak nak ucapkan mekacih bebanyak sebab sudi bagi award yang kiut miut tu yeh, dan salam perkenalan jugak dari akak untuk queen. Mudahan kite tak putus la connection kat alam blog ni haaaa...Dan akak doakan mudahan queen akan terus success dalam dunia blog nih yea.


Dah queen bagi award kat akak kan, ni akak bagi gambo akak kat queen untuk kenangan supaye queen tak lupekan blog akak nih.... teeeeeeeeettttttttttttttt...hahahahaha....(pangggg sedasss...adeh) sori lagi sekali dik gurau je....salam perkenalan dari akak yea :).


Eh korang2 kalau ade yang nak kenal ngan si adik manis nih meh terjah sini meh.


-mamairfan-

4 ulasan:

Queen F berkata...

akak! comel lah akak ni! :)

tanx akak sudi buat post untuk award ni.. :)

selamat berkenalan.. :)

dah follow akak, sorry lambat follow.. T___T

anak akak suka kartun pocoyo gak eh? yay! boleh jadi menantu akak.. ekekeke :D

dah update pasal award ni.. jemput singgah! :)

MAPPIAU berkata...

queen f,
thanksss...hehehe..hah! nak jadi menantu? bleh2. tapi kene tunggu dueploh tahun lagi bleh? hek hek hek

Queen F berkata...

ekekke ayakk 20 tahun lagi tadak gigi dah.. >.<

MAPPIAU berkata...

hahahahaaa...takpe dik gigi pelesu kan banyakk :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...