SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 13 Disember 2010

Award Dari Sekamar Rindu




Berbanyak terima kasih aku nak ucapkan pada sekamar rindu, sebab sudi bagi award nih pada sume followers blog die (termasuklah haku) ehehehehe.


Sekamar rindu ni rajin ooo pegi blogwalking dari blog ke blog. Bagus kan... die bukan setakat juz follow jer blog tuh tapi ziarah jugak tiap2 hari bile dah follow. Kalau die tak tinggalkan jejak kat komen, die akan tinggal jejak kat shoutbox jugak. Rajinyer cekgu nih haih hehehehehe.


Ni aku kopipes sikit kate2 die dari blog sekamar rindu:

RENUNGILAH…“HARGAILAH SEBUAH PERSAHABATAN KERANA DISEBALIKNYA TERSIMPUL SEGALA-GALANYA.”....

AMBIL LAH AWARD YANG DATANGNYA DARI HATI SAYA YANG IKHLAS.....KHAS SEMUA FOLLOWER SAYA.......


Ampun cekgu kopipes tak bagi tau, sile la rotan saye yea :P tapi pakai rotan empuk tau nanti kasar okeh tangan i.. hikhikhik.


Anyway kalau korang2 nak kenal2 ngan sekamar rindu nih meh pegi terjah blog die kat SINI.

Dan lagi sekali aku nak ucapkan terima kasih yea pada sekamar rindu sebab sudi follow mappiau ni jugak :)

-mamairfan-

4 ulasan:

sekamar rindu berkata...

salam...

hehehe..ya Allah...terharunya..

terima kasih..puan..

RENUNGILAH…“HARGAILAH SEBUAH PERSAHABATAN KERANA DISEBALIKNYA TERSIMPUL SEGALA-GALANYA.”....
-------------------------------

maksud ayat di atas ialah...( maafkan kerana membuatkan puan rasa kompius..

puan,

Meskipun kita semua di sini tidak pernah bertemu, namun hati kita sering menyapa..menyapa di dalam diam..menyapa di alam maya yang maha luas ini yang tidak punya suara dan telinga ini..

sebagai seorang sahabat, walaupun saya tidak mengenali puan. namun suara hati dan tulisan di anatara blog2 sahabat2 saya ( folower saya) sentiasa dekar..mentautkan ukhwah antara kita semua.

sebagai tanda ingatan kenang kenangan, saya hulurkan award buat semua sahabat2 saya.termasuk puan.

bila saya menekan keyboard menulis di entri, kita sebenarnya mentautkan ukhwah walaupun jauh beribu batu..singgah dari hati ke hati membaca entri..sebab bila singgah sesuatu blog saya akan terokai seluruh blog..membaca semua entri..

tu maksud saya...hehehe..

moga Allah swt memberi rahmat pada puan sekeluarga....amin..

p/s: tq sehingga buat entri..

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,
terima kasih kerana sudi jadi sahabat di alam maya nih yea :)

mie berkata...

award saja..
xde hadiah sampingan??
heheee

MAPPIAU berkata...

mie,
hehehehe hadiah sampingan dapat tambah kawan kat dalam dunia blog ni haaa hikhikhik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...