SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 6 Disember 2010

Bile Dah Bosan....huhuhuhu


Petang semalam memang aku ngan irfan takde g mane, pastu petang sebelum semalam pun still tak g mane jugak. Hah.. boleh bayangkan betape bosannnyer idup aku duduk umah tak g mane. Nak layan makan dah terlebih makan dah, nak layan tido bantal cakap "udah2 la tu membute", nak layan cd plak, irfan asyikla nak tengok upin ipin (sampai naik hapal aku sume skrip upin ipin okeh *tsk*).

Jadinyer memang ayat untuk hari semalam adelah bosan. Kalau ade papairfan adelah jugak aktiviti untuk penghilang bosan tuh kan...teeeeeeeeettttttttt.

Pikir punye pikir ape nak buat tetibe KAAACHENGG !!....eh eh silap sound efek plak, balik semula TINGGGGGG !!....ade idea dah....ngeh ngeh ngeh.....



video


wakakakakaka tula die aktiviti nyer yea, menyakat irfan muahahahaha. Sebenarnye time nih irfan tengah nyanyi lagu hippo ngan anjing kat youtube, tengah2 die dengar tuh aku ngan adik aku (maklang irfan) kacau la die yang sedang kusyuk nyanyi tuh. Kebetulan pulak time tuh mood irfan tak berape nak baik, sebabnyer die belum tido2 lagi dari pagi smapai petang (sape suh tak tido kan..) Jadinyer memang sume tak kenelah kat die.


Pastu tetibe datang pulak tebiat omak eh nak menyakat, haaaaa makin beriye la irfan dok marah....hahahahahaa. Jadinyer tula aktiviti aku petang semalam disebabkan kebosanan (jadi silela salahkan bosan :P). Huhhuuhu sian irfan yang menjadi mangse ngeh ngeh ngeh.


Pleeeeezzz don't try this at home to ur child okeh :P muahahahahaha.

-mamairfan-

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cianyer anak papa.. nanti papa buk mama yea.. hehehe..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

oooo nak buk mama yea...takpe takpe sofa empuk kat hall tuh :P

Tanpa Nama berkata...

hohohoho...

-papairfan-

Tanpa Nama berkata...

sian irfan...jgn buli ifan huhuhu mama kijam :(

MAPPIAU berkata...

tanpa nama,
mama bosan dowh!! muahahahaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...