SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 23 Disember 2010

Check Up Bulanan Irfan

Petang tadi bawak irfan pegi check up bulanan kesihatan die, sebelum ni sebulan sekali, ni dah 2 tahun nih 3 bulan sekali kene pegi. Buat check up kat Klinik Desa Putra sebab tu yang paling hampir dan paling senang nak kesane dari umah aku nih.


Sampai2 jer letak kad kesihatan irfan pastu tunggu. Sementara tunggu tu irfan macam biaselah mesti ade jer kan aktiviti die tu kan. Tengok tuh mule2 usha baeeeek punye dulu nak ketangge tuh. Setapak setapak die jalan nak pegi ke tangge tu tau. Konon2 tak nak bagi nampak sangat la kat mama die yang die ni kemaruk nak main tangge hahahaha.


Ecececece usha2 lagi tuh kat mama die, mule2 buat2 pegang penghadang tu dulu eceh kononnnnn.



makin lame makin dekat ketangge eh, hamboiiiiiiii



Ecehhhh mule2 satu anak tangge, pastu due anak tanggee pastu bertangge2 dah hahahahaha.



Ohoiii dah sampai bawah usha lagi tuh kat mama die tengok2 kene marah ke tak hahahahaa irfan irfan. Suke hati ko la nakk janji jangan jatuh sudah, jatuh kang mama kasi gelak lagi ade mau??.



Perkembangan kesihatan irfan untuk bulan ni alhamdulillah ade peningkatan, kalau 3 bulan lepas berat irfan dah masuk line kuning (kurang zat makanan) tapi bulan ni naik sikit dah berat die dan dah keluar pun dari line kuning tuh, syukurrr :). Next apointment bulan 3 hehehehe time tuh papairfan dah ade boleh la buat nota serah tugas lak lepas nih muahahahaha.


Mama doakan irfan sihat sentiase yea nak, mama papa sayanggg sangat2 kat irfan :). Irfan la permata hati mama papa sayangg.

-mamairfan-

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ifan jgn sakit2 cam dulu dah la yea.. papa jauh ni... take care tau..

-papairfan-

qushaira berkata...

eh..eh..comel irfan nieyh..secomel mama n papa nye^__^

MAPPIAU berkata...

papairfan,

:((

MAPPIAU berkata...

qushaira,

uhuk uhuk malu laaa (sambil tutup muke lari2 sembunyik belakang almari :P)

terima kasih yea :))

sekamar rindu berkata...

salam..


semoga adik Irfan akan sihat2 sokmo..moga seluruh family puan bahagia sentiasa dan berada dalam payung rahmat Allah SWT hendaknya..

amin..

** tq singgah komen blog sr.

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,

terima kasih, mudahan doa tersebut dimakbulkan aminnn :))

** same2** hihihi

Mata Hati berkata...

comelnya budak irfan ni..semoga membesar dengan sihat..^^

MAPPIAU berkata...

mata hati,

hehehehe terima kasih yea :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...