SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 30 Disember 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Waaa kali ni kene tag ngan mekchu aka mama-chu huhuhu. Mekacih mama-chu kerna tidak penah melupakan ku lebiu lah ini macam hahahahaha. Kali ni aku di tag untuk join GA dari bro eqbalzack iaitu Giveaway eqbalzack "serba satu". Kenapa serba satu? hurrrmmmmmm meh sini acik torangkan sket (ceh macam ko punyer GA pulak yek :P) ni aku agak jela nih kalau salah bro eqbalzack hammpunkan den yo huhuhu.
  1. Hadiah yang di tawarkan oleh bro eqbalzack bernilai RM111.11
  2. Bro eqbalzack ni anjurkan GA sempena 1.1.11
  3. Tarikh tutup : 1.1.11 jam 1.11 pagi
  4. Keputusan 1.1.11 jam 11.11 pagi

Phewww juling dah mate aku nengok nombor 1 hahahahaa.


Okeh jom kite menjojolkan biji mate lagi dengan usha hadiah die pulak hohohoho

 Ikea beb ikeeaaaaaaaa careeee tuuuuuuu huhuhu


  Ni hadiah utama (phewww memang dah terjojol dah ni bijik mate aku akekekeke)

Table Lamp IKEA...


Ni untuk hadiah saguhati pulak (waaaaaaaaaa menarik jugak okeh, adeeehh guguq dah ni jantung den tengok hadiah die punyela dahsatttt)

Frame & Tea Towel Table  IKEA...


Waduh waduh waduh memang hadiah die buat aku tak tido malam la ini macam, dah la aku belum penah lagi ade barang2 ikea nih (betul wei memang tak penah gile jakun kan hahahaha). Harap2 bro eqbalzack sudilah sedekah kat aku yek huhuhuhu, ok what sempena nak tahun baru menambahkan lagi kesemangatan aku nak melangkah ke tahun baru ni kan hohohohoho (ni mesti bro tu rase nak lempang aku laju2 nih :P)


Okela bro akhir kata (akhir ke?) mudahan bro success di dunia blogging dan yang seangkatan dengannye okeh, keep it up :D.


Psstttttt blog bro ni giler cool weih, layout blog die memang warne feberet aku okeh tak caye cube korang terjah SINI. (Ni tak bodek okeehhhh cume kipas jerk wakakakakakaka)


Eh lupe lak kene tag 1 orang (hehehe satu lagi tuh hikhikhik), okeh aku tag hurmmmm sekamar rindu la boleh yek cekgu huhuhuhu. Eh korang yang lain nak join pun boleh lagi nih, mane la tau kan kot2 ade rezeki jommmmmmmm weiii.

-mamairfan-

10 ulasan:

uncle berkata...

uncle doakan semoga kamu sukses dana GA tu nanti..ehem komisen sikitttt hahahah

MAPPIAU berkata...

uncle,

bereh uncle nanti kalau bro tuh baik hati kasi kat saye, uncle saye bagi hurmmm hurmmm haaaaa mentol lampu tidoq tu boleh kaa? hikhikhik

sekamar rindu berkata...

salam..

puan...yes....saya dah join ni..

hehehehe....tq tag saya..

http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2010/12/giveaway-eqbalzack-serba-satu.html

Siti Safiyyah berkata...

gudluck! :D ade rezeki adelah tu nanti kan? doa2lah sikit..hehe

p/s: saya dah tag akak tau..hehe

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/segmen-bloglist-memoriseorangmuda-2011.html

Tanpa Nama berkata...

fuhhh.. kirii.. fuhhhh.. kanan.. marang perapu.. kapunden.. parang sekeperrrrr..... haaa.. sudah kasik jampi skit.. kompom monang.. hopefully la.. hikkss..


-papairfan-

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,

ehehehe dah tengok dah, tenkiu sudi jugak amik tag nih hihihi

MAPPIAU berkata...

siti safiyyah,

hehehe terima kasih dik harap2 macam tu la

oh tag yea tengkiu yea sudi tag nanti akak buat yea :D

MAPPIAU berkata...

papairfan,

uitttt air liuq tersembuq2 lorr hahaahaha :P

uncle berkata...

mentol pun mentol lah hahahha

MAPPIAU berkata...

@uncle

okeh uncle settttt huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...