SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 1 Disember 2010

Kalau Tang Main Ingat Ko Yea...


Hari ape ntah tapi adela satu hari tuh, memang satu hari la :P, aku g alamanda (balik2 alamanda eah). Bawak sekali irfan pastu gi skali ngan adik aku sebab aku ade hal sket (memang sket pun halnyer, sikit ya hamat :P). Lepas dah setel2 sume hal aku yang sket tuh terus g teman adik aku tapaw makan.

Pastu tengah jalan2 sambil cuci mate tengok laki2 fomfuan dahi lechen (tengok jela) kat dalam wilayah alamanda tuh, tetibe tekak dan perut aku teringin sangat nak eskerem kat mcd. Jadinyer ke mcd la perjalanan diteruskan.

Sampai2 je kat kaunter eskerem mcd yang depan dunkin donut tuh (eh ko sorang je ke yang tau :P) terus la aku meneruskan hajat nak eskerem tadi tuh. Mate belah kiri pandang chocotop, mate belah kanan pandang sundae cornetto cokelat pastu " mc flurry milo satu dik" hahahaha, nampak sangat mate dan selera tak ditakdirkan bersatu hek hek hek.

Lepas2 jer dah bayar tibe2 Irfan " tuuu...tuuu...tuuu" sambil tunjuk kat dalam mcd. Series aku tak paham ape die nak, "adik nak ape?" "tuuuu...tuuuu...tuuu". Ishh..ape nih (start la nak jadi nage nih), tetibe...laaaaaaaaaaa baru aku pasan kat dalam mcd tuh ade tempat budak2 main. Adoiilah, ingat lagi ko irfan kat mcd ni ade tempat main, seingat mama last ari tuh bawak mase sebelum bapak ko balik lagi.

Uisshh...lepas ni tak boleh lalu depan mcd lagi nih. Kalau nak ke care4 kene naik escelator pehtu ikut jalan ateh hahahahaha (giler kejam omak ko eh irfan)

Itu budak kalau bab nak mainn sangatt la ingat okeyyy


Lagi la keseronokan die bergande2 dan gande lagi bile ade geng yang same join die main gelongsor tuh.



Okeh ni versi laju meh tengok versi pelahan plak :P .ngades.


Ok ke versi perlahan pulak..perrghhh siap ade style tuh ko turun yea irfan. hahahahaha.


Dah irfan dok bergumbira main gelongsor, omak eh pun sibukk jugakkkk membedal eskerem yang tak bersatu mate ngan selera tadi tuh muahahahaha. Eh sedap jugak eskerem mc flurry milo tuh tau (ayat kaber nak pujuk hati yang dah tersalah pilih)


Budak ni pun main main jugak tapi bile tengok mama eh tengah syiook menkedarah eskerem sorang di pun nak jugekkkkk.


Pastu ngilu kat gigi sebab sejuk hahahahaha. Haaa tula sebok lagi nakkk.


Jadi kesimpulannyer kat sini, kalau aku lalu depan mcd kene jalan cepat2 pastu pale seteret jer kedepan. huhuhuhu.


seeekian.


-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...