SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 5 Disember 2010

Kiteorang Menang Weiii :P


Uhuk uhuk aku dapat trofi wei, eh macam johan jer yek (matiklah ayat poyosss :P). Ok meh aku close up sket tengok apekebende la sangat yang dapat johan tuh kan. keh keh keh.


Hik hik hik yea adik2 kakak2 abang2, kumpulan aku dah dapat hadiah menang congkak hari tuh. "eleh setakat congkak apedehal.. blueeekk" hohohohoho ade okeh suare2 itik angse cakap macam tuh, takpelah maybe pade ko apedehal kan, tapi pade aku sukehatiakulaweiiii :P. hhahahahahahaha. Takdelah bagi aku nila first time seumur hidup aku penah menang main congkak, memang tak sangke la yang group aku boleh menang.


Eh ko ingat senang ke nak main congkak sebenarnye, ko ingat juz ambik guli, pastu masuk dalam tiap2 lubang tuh pastu menang...ooooohhhh tidak ok, tidakkk lah semudah tuh. Ko penah main congkak sampai kuar peluh nerves kat bawah ketiak ? penah???.

Aku penah weiiii, giler gelabah ok bile tibe2 lawan ko dah nak penuh biji guli die dalam rumah die. Time ni la ko perlukan skill hembuss mandrem nak bagi lawan ko salah masuk lubang (oh matila lagi skali dah kantoi skill :P) hahahahahaa.


Tak kisahla ko nak cakap hape haih pasal group kiteorang dapat johan congkak nih, yang penting skang ko tak penah kan rase menang congkak nih... tak kan?? muahahhahaa.


Alaaaa aku tau nape ko melompat2 tak pueh hati, sebab nih kannnn...


Sebab ko tak dapat kan hamper bosa gedabak macam nih kan?....muahahahahaa....sedap weiii jajan2 nih, aku dapat free.... ko? ngeh ngeh ngeh..

-mamairfan-

8 ulasan:

Amirah Yusof berkata...

tahniah!nak jajan 1, 2..heheh

MAPPIAU berkata...

amirah,
mekacih....halamakkk...jajan dah tinggal serdak la plak :P hehehe.

Awang Hafiz berkata...

tahniah tahniah! :)

MAPPIAU berkata...

awang hafiz,

mekacih, mekacih :)

sekamar rindu berkata...

salam...


TAHNIAH.......SAYA BANGGA DENGAN ORANG YG MENGANJURKAN PERTANDINGAN INI..PERMAINAN TRADISIONAL YG SEMAKIN DILUPAKAN..

TAHNIAH SEKALI LAGI..

Tanpa Nama berkata...

Jom ar lawan... kalau brani.. hehehe..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,
thanks, tula jarang kan ade orang nak anjur perlawanan congkak nih :)

MAPPIAU berkata...

papairfan,

eceh....sebelah tangan jer lorr :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...