SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 26 Disember 2010

Magik Show...

Salamekum.. sempena ujung minggu ni aku nak wat magik show skit kt korg.. hehehe.. ye la.. sambil2 korg g jejalan di dunia maya ni.. asik membaca je kan.. so, apa kata korg tgk aku buat magik plak.. skali skala kene la rehatkan minda kan... hehehe.. ok... show time..... cekidout...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

Sila baca betul2 dan Cube korg ikut arahan kt atas ni.....

See.. magik kan... hehehe.. kalu korg dah penah tgk ke buat ke bende ni.. anggapkan je la ni kali pertama korg tgk yea... hikkksss.. ok.. see yaa on next show..Selama berhujung minggu... Peace No War.. Adios..

-papairfan-

10 ulasan:

Gen2Merah berkata...

hehehe.. memang menarik sangat2..

sekamar rindu berkata...

salam..

hehehe...wow..memang magic..

mie berkata...

mainan ilusi..
pening kepala den

MAPPIAU berkata...

Gen2Merah,

hehehe tenkiu ;)

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,

hihihihi

MAPPIAU berkata...

mie,

makan la panadol activfast 2 kali lebih pantas huhuhu

cintakhadijah berkata...

wah..magic tol..;0

MAPPIAU berkata...

cintakhadijah,

huhuhuhu

cintakhadijah berkata...

asyik dtg sini nak men magic, nak copy xleh..hahaha..kantoi....;p

MAPPIAU berkata...

cintakhadijah,

hikhikhik kantoi sudah kwang kwang kwang huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...