SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 29 Disember 2010

Makcik Ku Mude Lagi Tauuuu

Hehehe ni cerite hari sabtu hari tuh, disebabkan dah ujung2 bulan dueblas ni makenyer kite citer2 pasal aktiviti cuti je la yek :P (terbaik kan alasan muhahahaha).


Hari Sabtu ari tuh pagi2 morning lagi makcik aku dah call ajak teman pegi bahau (kire macam bandar la kat kampung aku ni haaa :P) untuk membeli dan belah kain ela untuk majlis kawen pakcik aku tahun depan, Jadinyer sebagai anak buah yang sangatlah prihatin kan (eceh) moh la kite ke bahau.


Ini budak wajib ikut skali haaa, kalau tinggalkan uiii satu negeri sembilan boleh dengar suare die nanges oooOOoo, tak kuase deh aku nak terai sakat die time ni haih. Hahahaahaha. Kang tak pasal2 aku kene hamunan manje dari mak aku kang muahahahaha.



Hamboiiii irfan asyik2 ngan awek je die nih tauuu :P.



Ecececece, sebenarnye uollls yang budak tecik ferempuan ni mak cik irfan, haaaaa? betui ke ni weii :P. Betul la korang memang budak tecik tuh makcik irfan, sebaye dieorang nih cume makcik irfan ni tue 2 minggu jer dari irfan, kirenye ni anak makcik aku la nih hehehehe.



Ni mase dalam satu kedai tuh, kirenye mak ngan makcik aku dah sepakat nak beli kain ela tu kat sini jer. Disebabkan bawak 2 orang budak tecik tak makan saman ni haruslah tak tenang jiwe rage nak membeli dan belah kan, jadinyer aku terpaksela memikirkan satu care yang agak relevan untuk dieorang ni diam hohohoho.


Aku ajak 2 budak tecik ni pegi kat sudut belakang skali tempat orang tak berape nak ade, pastu aku ajak dieorang berpronografi eh silap berfotografi hahahahahaa. Tapi kan kemain suke lagi budak2 tecik nih bergedik bergamba tau. Tak caye?? takpe korang tengok je jap2 lagi ni belum paneh enjin lagi nih hahahaha.



Eceh irfan kemain lagi yek hahahaha, malu pulak tu nak tengok kamera poyo yea :P.



Waaaaaa kemain lagi yang si makcik tu pun melayan okehhhhh wakakakaka. Motip irfan nak buat muke macam tuh, tidak la ku paham yea hahahaha.




Alolololo suwitttnyer, terserlah kasih sayang sorang makcik kepada anak buahnyer kan. hik hik hik.


Tengok tuh sempat lagi irfan membuat cubaan nak buli makcik die tuh haiyyaaaaa.




Aloh aloh alohh suwiittt lagi la haih, walaupun makcik tecik ni selalu kene buli ngan irfan tapi die tatap sayang jugak kat irfan ooOOOO. hehehehe good girl yea.


Tengah2 aku syiok melayan 2 budak tecik ni berfotogedik tetibe dengar suare sumbang uwan irfan cakap kat sales girl tuh " dik dik cube tengok kat belakang tuh, ade sumbang mahram tuh haaa duduk berdua2an" errrkk, hadoiiiii la mak aku ni potong tul tau eeeeeiiii.



Aloooo uwan ni nampak ni ade mama kite ni haaaaa teman kite berfotogediksss tauuuu, ape la uwan nih hahahahaha.

-mamairfan-

14 ulasan:

mekchu berkata...

alahai. mak cik yg paling cute abad ini.. rmbut perang lak tu.. pergghh.. kalau ikut salasilah keluarga, bleh kawin tak dorang tu?

diana, akak ada tag utk join GA.. sila kan...

nazirulhazwan~ berkata...

wa baru tesenyum2 layan gmbr bebudak tu, masuk je gmbr mak budak terus spoil mo0d utk satu hari ni.hahahaha

syira aka sepatu hijau berkata...

salam

selamat pagi

mesranya mereka berdua :D

mie berkata...

wow!!
irfan dah de awek..
hehehheeee

MAPPIAU berkata...

mekchu,

hohohohoho kawen? nanti ai cek kat jakim okey hahahaha

oooo tag yea okeh okeh sat g berdesupp saye amek tenkiu mekchu :)

MAPPIAU berkata...

Naz,

Agak2 nye ko dah bape lame tak makan asam geluquq, agak kuang asam statement ko okeyyyyy hahahahahaa.

takde gambo mak budak tuh tak berseri okeyyy belog ini hahahahaha (muntahhhh)

MAPPIAU berkata...

syira,

haah memang dieorang ni mesra dari dalam perut lagi tauu huhuhu

MAPPIAU berkata...

mie,

tu la pasal tak fadan ngan kocik kan hahahaha

Hanis MY berkata...

hahaha lawak lah comel banget entry ni, pandai derang posing yer sporting betul! ke mama irfan tu bagi arahan mcm director hik2...

MAPPIAU berkata...

hanis MY,

hahaha memang mental betul time nih nak suruh dieorang berposing tau hahahaha

Queen F berkata...

sob3

irfan ade awek baru.. :(

sob3

isk3.. :(

MAPPIAU berkata...

Queen F,

relax dik yang tu hanye la makcik irfan semate2 hahaha, jadinye ko still ade peluang dik hahahaha


bile mau masuk minang nih??? muahahahaa

Tanpa Nama berkata...

alahai.. manjanyer anak papa ni... caring plak tu.. mcm papa dia jgak..hikkss..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

papairfan,

eceh cececece. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...