SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 15 Disember 2010

Oh.. Aku Terharu (sungguh nih :P)


Mase aku tengah bersilat2 kat dapur masak tadi, tibe2 tetet tetet (ade bunyi mesej masuk kat hp cokia aku daaa). Bukak2 jer tengok ade mesej alert dari email. Emelnyer berbunyi (ceh main bunyi2 pulak emelnyer yea layan kan aje yea ;P)


sekamar rindu telah meninggalkan ulasan baru pada catatan " DANCON MARCH.. dapat Medal lagi.. " anda:


salam..

ada cerita sedikit tentang blog ini...

http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2010/12/sekadar-blogger-picisan-saja.html

Terbitkan
Padam
Tanda sebagai spam

Sederhanakan ulasan untuk blog ini.

Dicatat oleh sekamar rindu ke -MAPPIAU- pada 6:36 PM


Ape lagi terus aku kelam kabut la kan tinggal sume sudip, periuk belange bagai (eceh berie gile masak gune sume tuh bagai eh :P). Terus capai laptop, terus on laptop (eh lupe plak plug bateri tak pasang :P), on streamyx, pastu terus bukak blog, terus sign in to blogger pastu terus publish ulasan (waaaaaa giler poyos ko yea diana sume2 tuh pun nak bagi tau hahahahaha fedulikkkk).


Ok ok series balik *sambil buat muke series*. Terus aku copy link url tuh, then tengok2 kat blog sekamar rindu ade buat entri tajuk saya sekadar blogger picisan saja. Eh eh jap yeh anak aku nanges la pulak nak ny*ny*n :P..................................... ok ok dah (sambil betulkan ape yang patut).


Sambung balik...pastu bile aku bace entri tuh terus rase terharu sangat bile die tulis cerite pasal blog haku nih dalam entri die.


yang paling menarik bila membaca di blog -MAPPIAU-, entrinya diselang-selikan oleh suami dan isteri yang post entri, Kalau pukul 9.00 pagi, Puan Nordiana yang menulis entri di blog, akan adalah di bawah entri itu perkataan " -mamairfan-" dan kalau si suami yang update di blog pula akan bertukar pula kepada -papairfan- di bawah entrinya itu...wow ..sungguh romantik gitu..


Wah!! sungguh aku tak sangke la yang cekgu sekamar rindu ni sudi nak cerite pasal blog picisan aku nih kat blog die yang makin menuju puncak everest dah tuh huhuhuhu. Terima kasih yea sekamar rindu, bak kate papairfan Hanya Tuhan saja yang dapat membalas jasa anda ;).


Sungguh la betul ape yang blogger2 selalu bagitau yang persahabatan dalam dunia blogging nih memang indah kalau kite ikhlas kan :). Aku pun tak sangke dengan blogging ni aku dapat kenal ramai kawan. Thanks korangggg love u laaaahhhh ini macam (ceh tetibe :P). Dan aku ucapkan bejuta2+billion terima kasih kat korang korang korang dan korang yang mane sudi follow dan singgah kat blog picisan nih yea *oh tetibe terharu sob sob sob* (panggggg poyos sangat la ko nie eh hahahaha)


Selain tuh bukan blog aku jer yang die cerite yea, ade lagi blog2 lain jugak yang die kongsi cerita kat sane. Kalau korang nak bace blog sekamar rindu yang tiap2 hari memang berupdate jom terjah SINI meh.


pssssttttt.....ape yang penting kerjasama!!! (sambil kenyit2 mate kat papairfan) hiks :P

-mamairfan-

6 ulasan:

sekamar rindu berkata...

salam...

YA Allah....terharu saya membaca entri ini...

terima kasih banyak puan..

Amirah Yusof berkata...

wahh tahniah..jeles ni..hik2.sapa la y nk buat review pasal blog sadis ah?hik2

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,
same2. Terima kasih jugak kat cekgu :)

MAPPIAU berkata...

amirah,
terima kasih, errrmmm kalau akan yang nak buat review sudi kah? hiks :P

Amirah Yusof berkata...

hoho..malu nya.jgn laa..tak seberapa pun..=)

MAPPIAU berkata...

amirah,
eceh shy2 cat pulok hahahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...