SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 8 Disember 2010

Putus Sudah...Oh Tidakssss !!!



Kononnyer hari ni nak semangat giler la g opis kan, abis la sane sini canang (giler poyos eh). Jadinyer bangun pagi2 nih macam biase la sume, pastu drive pegi opis pun still macam biase la jugek. Cume sampai opis jer ari ni luar biase sikit sebab rase nak jalankucing (catwalk) pulak *yea agak sengal disitu*. Catwalk punye catwalk tibe2 cepeleot!!!. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaki aku terpeleot okeh !!! bukan setakat terpeleot jer wei tapiii....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v




Tsk tsk tsk.... terus mengundang kepada putusnyer kasut aku jugak. Kasut kesayangan pulak tuh, aduh duh duh duh... kasut ni aku dah pakai 2 tahun tak silap, memang lame aku pakai kasut ni hanye kasut ni je okeh aku belasah hari2 pegi keje (silela pecaye :P). Aku sayang ooo ngan kasut nih, sebab aku ni bukannyer jenis yang suke beli kasut banyak2 (ye ke? eh yela). Kalau aku dah selesa ngan kasut tuh memang sampai lunyai la aku pakai (menangis kasut tuh ngan aku).


Ni skang ni dah putus tsk tsk tsk tsk, rase nak demam la macam ni haih (apekenemengenekasutputusnakdemamtakpaham :P). Cube2 jugak tampal ngan salotip ngan gam uhu tapi keciwaaaaaa :(.


Eh, tapi aci jugak kan kalau mintak papairfan belikan kasut baru kat lubnan...wawawawawa :P *winkwink*

-mamairfan-

5 ulasan:

Cik Eka berkata...

aloh kesian kat akak......
eka plak suka kasut bnyk2....

MAPPIAU berkata...

oh eka tolong la kesian...(sambil kenyit2 mate nak minta kasut baru winkwink ;P)

Tanpa Nama berkata...

uhukkssss... kalu nak tunggu kasut dari lubnan kene la tunggu 28 jan 2011 yea..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

papairfan,
boleh...boleh...(sambil buat list bape pasang kasut nak beli nanti ngehngehngeh)

Tanpa Nama berkata...

uikkksss..

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...