SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 27 Disember 2010

Sabar La Yea Irfan Dapat Mama Kuat Menyakat :P

Malam bile ntah (malas dow nak ingat :P) tengah2 aku ngan irfan bosan giler tunggu papairfan online tak online2 jugak. Akhirnye aku dan irfan terpakse la memikirkan untuk membuat sesuatu yang dirasakan dapat menghilangkan tahap kebosanan tersebut.


Ok mule2 kite kasi on dulu itu webcam kat laptop, irfan ready okehhhhh :P.



Mama suruh senyum betul2 la bukan senyum simpul ishhhh.



Okeh lagi sekali irfan (giler beriye eh mama die hahahaha)



Ahhh boring la buat senyum jerk, buat peace!!! pulak la irfan, PEACEEE!!!!!!!. Hahahaha irfan punye peace tak boleh blah hahahaha.



Lepas dah bosan2 bergedik2 kat webcam, terus sambung kat bilik pulak sebelum tido hahahaha (ini memang bosan tahap raksase gorgon dah nih). Kali ni mama eh dah maleh dah nak bergamba, juz pakse irfan jer posing sorang2 wakakakaka.




Tak tau la ape motip irfan nak posing sambil buat memek muke macam ni haih :P.



Haaa time ni irfan dah maleh dah nak posing sebenarnye, die cakap die pulak nak amik gamba mama (eceh macam la pandai sangat eh).



pastu mama die pakse jugak suh posing, terus cembeng hahahahaha, ape lagi makin galak la mama die menyakat anak hahahaha.




aloh aloh aloh sedihnye die yea hihihihi



makin aku amik gamba die makin beriye die nanges hahaha adoiila.




Yela yela udah2 la tuh jom mama buatkan roti bakar sapu jem cokelat jommm hehehehehe. Irfan kene paham mama ni blogger, kena la irfan selalu berkorban untuk jadi subjek blog mama tau hahahahahaha.

Sekian, laporan dari kami yang bosan di malam hari wakakakaka.

-mamairfan-

14 ulasan:

cik puan akish berkata...

apepon....irfan ttp sporting....

irfan bior auntie babap momma kamu..noti nehh..kaco irfan yah....=)

MAPPIAU berkata...

cik puan akish,

uwaaaaaaaaaaaaaa sakit ooo kene babap huhuhu

kayyana berkata...

ya Rabbi.. sian budak tuh.. jd mangsa paksaan kak D okey.... sampai meleleh tu ayor mata... adoilah irfan..nasiblah... hehehe..

MAPPIAU berkata...

kayyana,

anty k kene paham mama die malam2 takde aktiviti berpekdah lain yang boleh di buat,teeeetttttt....

jadinye terpakse la irfan berkorban untuk mama die wakakakaka

mekchu berkata...

gile jahat mama irfan ni tau.. hahaha.. seronok kan sakat anak ni..

MAPPIAU berkata...

mekchu,

dah nak menyakat bapak eh takdo, terpakselah la anak eh jadi mangse hahahahaha

sekamar rindu berkata...

salam...petang puan,

puan...ala ciannya kat Irfan ni...

hehehe..

Tanpa Nama berkata...

takpe2.. nanti papa blk kita sakat mama plak yea irfan..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,

hehehe dah pujuk dah die hek hek hek

MAPPIAU berkata...

papairfan,

eleh sakat la sakat la :P

Mata Hati berkata...

huhuhu...comelnya dia menangis. nanti irfan menyakat mama pulak...^^

MAPPIAU berkata...

mata hati,

sebab die comel nanges la mama die suke sakat mama die kalau nanges tak comel hahahaha

Amirah Yusof berkata...

hahaha..jahat la akak nyakat irfan..sian dia nanges..hihi..enjoice nengok gmbar korang (o.q!)

MAPPIAU berkata...

amirah,

hahaha mane ade jahat nakal jer taw hekhekhek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...