SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 16 Disember 2010

Sambutan Besday Yang Terkejut

Petang semalam uwan ngan atuk irfan datang umah sebab nak tengok cucu die (punyela malas anak die malas balik kampung :P). Pastu suratan kebetulan (eh name blog sape nih wei :P) 8hb ari tuh besday ayah aku, sekali ngan adik ipar aku punyer besday jugak hari nih.


Jadinyer adik aku buatla sambutan terkejut2 tetibe untuk sambut besday ayah ngan adik ipar aku malam tadi.


Nila kek untuk sambutan besday malam tadi, adik aku beli kat BR kek eskerem, yum yum shedapp!!. Name kek nih tidak la ku tahu, tau2 mase makan, kek die cokelat ekserem die rase pudina (series rase macam makan colgate perase pudina tuh)


Irfan yang excited tengok makngah die letak lilin.



Tadaaaaaaa kek dah siap untuk di hembus oleh besday boys.



Eh jap jap, ni besday sape ni wei adoiila ini budak. Tu kek untuk atuk ngan pak ngah la irfan oiit. Tapi disebabkan budak tecik ni tak makan saman lalu kami pun beramai2 sepakat untuk menyanyikan lagu besday untuk ini budak sambil die tiup lilin tuh. hahaahahaha.


Nampak tak tuh ade tangan sedang pegang ini budak, haaaa tu sebab ini budak mau terkam sama itu kek hahahahahaha. Yang sebenarnye die nak buat main tau lilin tuh adoiiila.



Haaaaa ni la besday boys2 nyer (eh boy lagi ker?). Sile abaikan anak beranak yang sebokkk menyelit tu yea hahahahaha.




Lepas dah setel sesi tiup2 lilin bagai. Lepas tu sesi potong memotong kek pulak untuk di sumbat ke dalam perut :P. Tapi kek eskerem ni giler keras wei nak potong. Aku kene pakai pisau besi tuh nak kasi potong ini kek huhuhuhu.



Irfan yang agak meluat tengok peel omak eh yang tak sudah2 lagi potong kek hahahahaha.



Yeahhhh berjaye jugak okeh aku potong kek yang koreh yang hamat tuh phewwwww.



Eh lupe lak jemput makan sumeeeee (tapi dah abissss dah pun :P har har har har)

-mamairfan-

13 ulasan:

Amirah Yusof berkata...

cam best jek kek tu..nak, nak, nak!!

MAPPIAU berkata...

amirah,
errmmm jap jap, (sambil berlari2 anak g tengok dalam peti ais) alaaaaaa tinggal lilin jela mau kaa? hahahahahaha

kayyana berkata...

Lor.. besday tulang ker??? wish happy besday la kt die.. hahaha

MAPPIAU berkata...

kayyana,
haah ari ni besday die, tapi in advance malam tadi sambut secara tibe2 hahaha.

Hanis MY berkata...

Wow wiii best tuuu kek BR huhu...i likeee

MAPPIAU berkata...

hanis MY,
yeah i pun like2 jugek dengan itu kek huhuhu, memang shedapp!! :)

Tanpa Nama berkata...

really an eye opener for me.

- Robson

Tanpa Nama berkata...

Hepi buzday to my father in law n to my adik ipar.. tulang... eh, kek tu cm sodap je.. beli ktne...

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

papairfan,
beli kat Baskin Robbin Alamanda. memang Shedap ponnnnnn :P

sekamar rindu berkata...

salam...

selamat hari lahir buat ayah puan dan adik ipar puan..


moga dipanjangkan umur..dimurahi rezeki, bahagia di dunia dan di akhirat..amin.

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu,
w'salam ehehehe terima kasih atas ucapan untuk ayah dan adik ipar saye :) aminnn.

mie berkata...

hepi besday utk besday boy..
heheeee

MAPPIAU berkata...

mie,
tenkie yeh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...