SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 15 Disember 2010

Spesel N3.. for my beloved mamairfan..

Dikala rakyat di Malaysia sedang diulit mimpi.. aku di Bumi Anbia ni masih lagi dlm jaga dan kesunyian.. Dalam kedinginan ini juga.. jari jemari aku masih lagi menari2 diatas papan kekunci laptop compaq aku... ditemani dgn iringan lagu My Chemical Romance membuatkan hati ku sayu dan sepi... (ceewahhh.. best tak ayat novel aku..) Yang sebenarnya aku mmg dalam kerinduan pada mamairfan dan jugak irfan.. mata aku takleh pejam disebabkan kerinduan pada diorg.. so, aku malas nak kacau mamairfan tgh tido tu.. jadik aku pun buat la N3 khas ni utk melepaskan kerinduan aku dan juga tanda sayang aku pada dia.. sambil aku berkongsi pada readers aku.. (tak salah kan....) hari ni sebenarnya aku nak buat suprise kat mamairfan dan juga sbg membalas segala pengorbanan dia selama aku di bumi anbia ni.. sbb barang yg dia nak sgt tu aku dah belikan dah.. nak tau apa... cekidout...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

Perfume KENZO flower.. eau de parfum...

Juz for u my dear.. i love u so much.. miss u so much....

'Peace No War'

-papairfan-

11 ulasan:

mie berkata...

fuyooo!!!
moga kekal bahagia..
heheee

RedBerry berkata...

Sweet nye uols nih... dok jauh2 tapi tulis dlm blog yg sama.. so lomantik... :D

hudahazwani berkata...

salam...kak..uda terjah sini..thanks yer kak atas nasihat akk kt entry huda..insyaAllah..semua akan berjalan lancar dan ok..



http://hudahazwani.blogspot.com/

Hanis MY berkata...

wahhh lomentik sungguh kome ni yer bagus2 i very likeeee

MAPPIAU berkata...

mie,
thanks yea aminnn :)

MAPPIAU berkata...

RedBerry,
hehehehe..kat dalam ni jela pun pengbobat duka dan lara (cewahh)

MAPPIAU berkata...

huda,
same2 dik akak doakan sumenyer selamat yea :)

MAPPIAU berkata...

hanismy,

mekacih.... :)

MAPPIAU berkata...

buat papairfan, terharu sangat dengan N3 nih, thanks sayang..love u so much..!!

Amirah Yusof berkata...

wahh..bestnye dpt perfume..

MAPPIAU berkata...

Amirah,
Hujung bulan 1 nanti baru dapat hidu baunyer dik :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...