SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 7 Disember 2010

Layan Giler Okeh Dengar Lagu Nih :)


Mase tengah blogwalking kat youtube carik cerite2 porn best, alih2 jumpe lagu atilia ngan monoloque ni lagu Kekanda Adinda. Oh sangat suka okay dengan lagu nih. Suwiiit jer lirik die, pagi2 kalau ontheway g keje pun aku slalu jugak dengar lagu nih, pastu tenghari nak pegi alamanda pun bukak2 jer radio dengar jugak lagu nih. Pastu petang ontheway nak balik keje pun bukak2 jer radio eh eh lagu ni kuar lagi. Oh giler layan aku ngan lagu nih soooka soooka.

Okeh2 jom layan lagu nih meh :)



LIRIK LAGU KEKANDA ADINDA – MONOLOQUE & ATILIA

Verse_1
(P) Oh Kekanda jangan irihati, Dinda naik pangkat lagi..
(L) Oh Adinda, Kanda mana dengki, malah Kanda support bini..

Chorus_1:
(P) Jadi Dinda mahu mengambil masa
(L) Tapi Kanda mahu segera,
(P) Dinda ingin berjaya dalam kerjaya,
(L) Tapi Kanda mahu cahaya mata,
(P) Dinda belum bersedia,
(L) Kanda dah beria ria,
(P) Jadi yg mana satu?
(P+L) Tak perlu bertengkar,
Tak perlu bermasam muka,

Verse _2:
(L) Oh Adinda, tolong jangan lekas curiga, lekas cemburu buta
(P) Oh Kekanda, Dinda perlu berhati hati ,tak rela dikongsi,

Chorus_2
(L) Kanda kerja overtime, terlebih masa,
(P) Itu yg Dinda harus berwaspada,
(L) Ini semua demi masa depan keluarga,
(P) Dengan Dinda atau sebaliknya?
(L) Kanda kerja malam,
(P) Dinda kerja siang,
(L) Jadi bila nak bertemu?
(P+L)Tak perlu bertengkar,
Tak perlu bermasam muka,

Bridge:
(P) Oh adiwira, dewataku, mari ikut cara Dinda!
(L) Oh Tun Teja, intan permata, mari ikut cara Kanda!
(P+L) bagaimana? bagaimana kita nak selesaikannya?
apa keputusannya?

Verse-3
(P) Oh Kekanda mari Nyawa, kita cuba komunikasi!
(L) Oh Adinda mari Sayang, kita cuba toleransi!

Chorus_3
(P+L) Walau kita janji sehidup semati, kita berlainan,
(L) Kanda polar kutub Utara,
(P) Dinda kutub Selatan
(P+L) komunikasi, sikap toleransi! itu yg kita perlu,
(P+L)Tak perlu bertengkar,
Tak perlu bermasam muka,

coda*
(L) Walau kita sering dgn cara masing2,
(P)Kanda yg Perdana,
(L) Dinda yg Utama,
(P)Kanda sgalaNya..
(L) Dindalah Nyawa,
(P+L) kita tetap bahagia bila bersama sama
bahagia bersama,
bersama slamanya,
bahagia slama- lamanya!


Hohohoho giler suwiitt kan lirik lagu die. Eh aku pun ade gak lirik lagu ni tapi versi aku ngan papairfan la, ape liriknye? hehehehehehe hanye aku ngan papairfan je yang tau (eh ngades kan :P) yang nyatenyer papairfan sooookaaa ngan lirik lagu tuh dan boleh mengundang irfan untuk dapat adik lagi.. eh !! upssssssss :P.

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nanti kita g karaoke nyanyi lagu ni yea..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

hohohohoho...boleh boleh..(sambil carik air asam jawe untuk preparation suare :P)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...