SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 1 Disember 2010

Tak Sehaluan


Pagi tadi, bangun2 jer tido terus zasss masuk bilik air. Pastu capai colgate nak gosok gigi (dengan mate tutup lagi). Pastu gosok la gigi sambil layan mimpi lagik (dah mate katup kan). Dah cuci gigi sume basuh lak muke ngan air (bukak dah bijik mate tapi mamai lagik). Pastu niat diteruskan dengan cuci muke lak (nak bagi ilang itu mamai).


Dah picit pencuci muke kat tapak tangan then gosok ke muka. Sekaliiiiii sejukkkkkkk je ko, tengok2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v



laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa colgate !!!! dammn dammn dammn.(terus buntang bijik mate aku ko).


Series time aku nak amik pencuci muke tuh memang tengok konpem pencuci muke, tapi tak sangke pulak mate ngan tangan aku tak sehaluan lak pagi tadi. Adoiilah ingatkan boipren gelpren jer ade tak sehaluan. Mate ngan tangan pon kadang2 macam tu jugak eah. huhuhuhu....



Jauh giler eah beza colgate tuh ngan pencuci muke aku, ishh sungguh la aku tak paham ngape boleh terambik colgate tu haih. Ish.


-mamairfan-

6 ulasan:

mekchu berkata...

hahaha.. ngantuk sgt tu.. mesti sejuk je muka kan.. lain mcm segar dia..

MAPPIAU berkata...

mekchu: haah, memang pagi tadi ngantuk ya hamat. Pas pekene pencuci muke cap colgate terus segar bugar ko huhuhu.

sekamar rindu berkata...

hehehe

teringat cete p.ramlee seniman bujang lapor masa aziz tersalah berus gigi tu...hehe

MAPPIAU berkata...

sekamar rindu: hahahaha tula nasib baik pagi tadi tak terambik berus jamban buat berus gigi. huhuhu.

Tanpa Nama berkata...

sedangkan lidah lagi tergigit.. inikan pula colgate dan safi rania.. hahahaha..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

papairfan: nasib baek tak mamai sampai geget colgate :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...