SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 24 Disember 2010

Ubat apa....

Entah kenapa hari ni pas je abis keje aku mlm ni aku terasa rindu sgt2 kt irfan.. (pakej skali dgn mamairfan jgak... hehehe..)Ermmm.. awal pagi ni ada Qiamullai.. so, aku kene la tido awal.. sbb nanti nak bangun utk smyg tahjud plak.. golek kiri.. tak leh.. golek kanan.. takleh tido gak.. maybe sbb aku betul2 rindu kt diorg kot... nasib baik la aku ada pengubat rindu kat sini... ermmm..rupa dia mmg bleh tahan.. body.. phewwww... leher jinjang lagi... alamak.. mamairfan dah menjeling padu dah kat aku...jgn marah sayanggg... rilek2.... maksud aku.. ni ha.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

Gitar la... ni la pengubat kerinduan aku.. sbb tiap kali aku merindui diorg aku akan memetik gitar tu sambil nyanyi lagu2 yg mamairfan suke.. hehehe.. lagu apa tu... syyyyy.. rahsia.. hehehe..


So, lepas dah petik2 gitar aku tu.. pengubat utk aku tido dan peneman aku adalah...
.
.
.
.
.
.
.
.
V
Baju2 irfan...

bukan takat sepasang... tp 2 pasang...


Aiii.. baju irfan je ke... hehehe.. mesti la ada yg mamairfan punye baju.. tp takkan la aku nak tunjuk kat korg... mana bleh.... Oleh yang demikian.. pehh.. mcm ayat dalam surat plak. tu la crita pengubat rindu aku dikala sepi...

Peace No War.. adios..


-papairfan-

8 ulasan:

MAPPIAU berkata...

Irfan cakap die pun rindu sangat2 kat papa. Tiap2 malam irfan tido gune baju papa buat selimut tau papa.

mama pun rindu jugak sesangat :((

Amirah Yusof berkata...

mesti rindu kn ...saba la =( tumpang sedeyh jgk tetiba..
TT______TT

MAPPIAU berkata...

tsk tsk tsk (sambil lap hinguss)

Tanpa Nama berkata...

AmirahYusof: mcm ni la kalu idup berjauhan... isk..isk.. kt dalam blog ni je la tmpat nak luahkan kerinduan tu... isk..iskk..

-papairfan-

Hafizie berkata...

Tu mesti gitar yg hg beli ngan azuan kan ada lagi gitar tu rupenya.

MAPPIAU berkata...

Hafizie: tu la kenangan masa dgn arwah azuan.. sama2 g beli gitar ni kt ampang.. sedey la plak.. al fatihah utk arwah..

-papairfan-

mie berkata...

fuh!!!
kerinduan diluahkan melalui blog..
heheeee

Tanpa Nama berkata...

mie; mcm ni la kalu dah duk jauh.. kekadang tu ada bende yg kita tak dpt nak luahkan dgn kata2..

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...