SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 11 Disember 2010

Yang Ehem Ehem Sangat Tue Sebenarnye....



Hohohoho mengadesnyer tajuk kan (layankan jela yea). Ala yang semalam tuh aku terehem ehem pasal dapat sesuatu ni kan, ehehehehehe. Nak tau apekah yang terehem2 sangat tu kan, meh kite sesame membongkarkanyer (ceh gile poyo weih :P). Apela sangat yang mengades lebih ni kan hak hak hak.


Eh eh dalam bungkusan ade kotak la pulak :P



Taraaaaaaaaaaaa.....ala kasut je la uollss hik hik hik. Ni kes yang kasut aku putus ari tuh pastu poyos2 sampai nak demam tu kan. Haaa ape lagi terusla aku singgah kat kedai jual kasut online. Mau kasi rembat satu kasut, skang ni kan internet macam2 ada. Ko terjah jela pilih, pastu bankin ongkos, pastu goyang2 kaki barang sampaii :P.


Owh tak clear pulak ghupe kasutnye ye dak :P hihihihi.








Hihihihihi santek takkk *winkwink*. Warne wajibla hitam kan, memang kalau aku beli ape2 keutamaan aku memang warne hitam dulu. Sebab...sebab...sebab...errmmm...eh sebab memang aku nak hitam lorr :P. ehehehe taklah sebab memang aku lebih senang ngan warne hitam.


Dapat2 jer terus zassssss pakai catwalk satu opis lalalalalalalala. Yela aku mane ade kasut lain lagi (yang ni caye sikit2 je yeh), kan aku pakai kasut yang putus tu pun 2 tahun dah (ni kes asal nak g beli kat kedai jer asyik rambang mate sume ndak :P)



Yang disebelah kiri anda tu yang lame yang dah putus, yang disebelah kanan yang baru, hehehehe same jer kan bentuk nyer cume pesyen tang depan jer lain. Errr serupe macam tak yah beli kan?. Haaaa tu la kelebihan beli kasut secara online kat shopperlicious nih. Aku mase mule2 beli kasut yang putus tu dulu memang dah jatuh chenta dah ngan kasut tuh.


Sebab kasut tu sangat selesa kat kaki aku, bagi aku kalau kasut tu cantek camne pun tapi kalau tak selesa kat kaki tak gune jugak. Buat potong stim aku nak berjalan jer macam tuh haih. Sebab tu la bile nak beli kasut lagi aku usha lagi kat kedai online shopperlicious tuh. Tup2 tengok ade lagi stok macam kasut lame aku tuh tapi tang depan jer lain. Ape lagi terus aku tak pikir lapanblas kali dah terus beli ehehehehe, janji tapak die same... jenis wedges yang rate.



Maka berakhirlah edisi pegi keje pakai selipar jamban nih haa(betul wei aku g keje pakai selipar ni sile la pecaye :P). Huhuhuhu nasib baik tak kantoi ngan bos hek hek hek.


Eh kalau korang nak terai g usha kasut kat kedai online tuh terjah kat SINI meh. Ape? ni mesti owner kedai online tuh bayar aku untuk promote kasut die?. Jangan mimpi la wei takde maknenyer. Kakak owner tu pun tak tau aku canang kasut die kat sini haih.


Ni sebab aku memang puas hati dengan servis kakak tuh. Yela cube korang bayangkan ari rabu aku emel nak order online ngan kakak tuh, ari tu jugak kakak tuh balas emel aku. Pastu ari jumaat aku dah dapat dah kasut, haaaa cepat kan. Jadinyer sebagai pengguna dan pembeli aku memang puas hati.


Sekian, laporan dari orang yang puas hati lalalalalalalala :).
-mamairfan-

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

eh.. tetibe plak kasut kt Lubnan ni semua pupus... hohohoho..

-papairfan-

Sepatu Hijau berkata...

salam,,,

wah...kasut itu...merelit merelat ..hehhe

MAPPIAU berkata...

papairfan,
tak aci...nak jugekkk :P

MAPPIAU berkata...

sepatu hijau,
hehehehe...sajer jer nak bagi silau sket :P

Queen F berkata...

wah wah wah akak ade kasut baruu.. :P nak jugak!! :P

MAPPIAU berkata...

queen F,
vavavavava bukan menantu ke kene belikan untuk mak mertue? akekekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...