SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 5 Januari 2011

Award Azam Baru Dari Umar Tag By Eka :D

Weeeeeeeeewink dapat award lagi uolllssss, hahahahaha (gile jakun eh fedulikkkk :P). Award ni di tag oleh adik Eka yang suwiiit muittt ni haaa yang sangat la adore ngan fink2 hiks (lame giler dah dapat la ni baru nak buat :P). Tenkiu dik akak sooookaaaa tau, hehehe. Ekceli owner award ni umar


Umar ni mintak jawab satu soklan jer, eleeeehh SATU jer small the picesss lorr huhuhu (tang satu poyo ko eh cube kene jawab banyak haaa meroyannnn :P)



apakah azam lama anda yang anda masih ingat?

haaaaaaalaaa dik akak memang tiap2 tahun tak penah list azam tau, ape yang terlintas nak buat time2 jugak la jadik azam dik oiii hahahaha jadinye memang tak penah ingat ape azam tahun lepas huhuhu. Boleh kan dik jawapan begini masih jugak menjawab persoalan mu kan hahahaha (mesti rase menyesal kan tag akak hahahahaha)


Dan boleh tag 5 orang sahabat blogger lain wokeehhhhhhhhhh seterettodapoint aku tag







Okeh siap sudahhhh!! phewwwww.

-mamairfan-

13 ulasan:

Siti Safiyyah berkata...

uhuk uhuk patutlah terbatuk2 je tadi..hehehe

bakalku langsaikan..insya-allah..thanks sis.. :D

Siti Safiyyah berkata...

sis..saya dah letak kat tabs award tu..err soalan ngan tag tu kire halal jela eh? :D

MAPPIAU berkata...

@Siti Safiyyah

Okeh dik boleh jeww no hal punyer hihihi

Al Meister Ex a.k.a MASTERX berkata...

hai kak..
awak telah di tag...
meh usha kat sini...:D
http://masterxstory.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

sekamar rindu berkata...

salam...

dalam kebizian yang melampau..sempat singgah sini...

:))...semua tag akan saya jwb nya nanti.....header2 tu masih belum boleh buka...seharian cuba buka tapi masih belum dapat..entah apalah kenanya....

apapun terima kasih buat puan..dan suami.. sangat terharu..

moga puan, suami dan Irfan dirahmati Allah swt selalu...amin

kayyana berkata...

nasib baik tak kene tag.. heheeheh..

Hanis MY berkata...

Wahhh terima kasihhhh terharu gitu, pin2 nak tag jugak jom join contest hehe

http://hanasakura-tomodachi.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

dwaty berkata...

salam... dah buat jom jengguk...

MAPPIAU berkata...

@Al Meister Ex a.k.a MASTERX

ok dik thanks yea nanti akak usahakan joinn okeh tenkiu tenkiu :))

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

terima kasih cekgu sudi jugak jenguk sini :)). sangat menghargainyer

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hari ni jer ko bernasib baik ko tunggu la nanti2 hehehehee

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hahaha macam sistem barter pulak hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@dwaty

okeh dah jengok tenkiu sudi gak terima hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...