SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 17 Januari 2011

Award Dari Aziera dan Aleasara hehehe.

Ehem ehem tumpang hapdet jap, hihihi aku kene tag oleh Aziera dan Aleasara nih. Hehehe mekacih yea sebab sudi jugak tertag kat akhakkk :D. Okeh mule2 kite setelkan Aziera punye tag dulu, owwwh Aziera ni kasi award ghupenyer. Die kasi award khas untuk sume follower belog die, suwiiiit ko dik hihihi.

Haaa ni la award dan orangnyer, hehehe suwiiitkan orangnyer, single lagi rasenye tapiiiiiiii haaaa sile la simpan niat anda sume kat draf untuk ngorat yea not available (agaknye la kot) ngeh ngeh ngeh. Okeh kalau korang nak berkenalan ngan Aziera nih jom la terjah kat belog die akuaziera.


Buat Aziera akak ucapkan a billion thanks yea sebab sudi tiap hari singgah blog akhak nih. hehehe mekacih dik. Eh korang tunggu ape lagi ni pegi la terjah belog die cepatttttt!!. Eh eh jap jap ngeeeeeeeee :P. (mesti ade yang rase nak hempuk aku ngan laptop ni kan ngeh ngeh ngeh :P). Alaaaa korang baekkkk kan kan kan hikhikhik.


Ade sorang lagi aku nak perkenalkan hehehe Si Aleasara ni haaaa. Sebelum korang nak berkenalan gak dengan die nih jom tengok award yang die tag aku dulu yeh. hihihi.

Alolololo kiutnyer award nih, kalau tak silap tuan empunye award nih MiszLullaby (mekacih jugak to ML sebab sudi sedekahkan award nih hihihi). 


Aleasara ni pun selalu jugak jengok2 kat sini, terima kasih yea, hiks ai sooooka tauuu, datang lagi tauuu hikhikhik. "A Simple And Loving Person With a BIG heart.Love beautiful things & want them all..." haaaaaa dah tau dah die camne kan,boleh la berkenalan ngan die okeh, meh terjah Blog ALEASARA meh. Tak rugi berkenalan ngan dieorang nih.


Hehehe, okeh okeh okeh aku nak kasi setel ade lagi hutang tag tuh hihihi (sori u ai terbizi la pulokkk akekeke :p).

-mamairfan-

6 ulasan:

mie berkata...

tu dia!!
banyak betul award..
eheheee

MAPPIAU berkata...

@mie

hehehe rezeki dik dah orang bagi kan, kite berbahase (cewahhh :P)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

=)bolehlah tambah koleksi award lagi..buat ikut kategory=)

btw salam kenal

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina abd halim

hahahaha tu la pasal, eh salam perkenalan juga yea dan thanks sudi berkenalan :))

nora berkata...

gambar amik award takde ke

lallalalala ;)

MAPPIAU berkata...

@nora

errmmm sepatutnye ade, tapi tulah baru jer nak ambik tetibe kodak dalam kamera digital tuh rosak pulak wakakakakakaka (giler jakun kamera digital ade kodak :P)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...