SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 30 Januari 2011

The Best Header For Apezs

Pagiiii sumeee (eh pagi ker?) hehehe tengahariii sumeeeee hahahahahaha :P. Kali ni baru nak terhegeh2 join contest dari Apezs ni haaa. Padahal lame dah Apezs ni ajak join tapi hari ni baru la terkedek2 nak join hikhikhik. Sowi yea dik terlambat la plak hikhikhik, tapi akak tatap joinnn jugak tauu hihihi.



Apezs ni buat satu contest untuk cipta satu header yg bersesuaian dengan blog die. Hehehe jadinyer musti korang tau kan sape yang beriye sangat nak join contest nih, coz of la papairfan!! okeyyyy huhuhu, die kan gemor bab edit2 nih, (nak test skill katenyer). Jadinyer akhakkkk joinkan jugak okeh demi papairfan (cewahhhhh :P)


Kalau korang nak tengok syarat2 dan details untuk contest nih boleh terjah SINI yea. Ngeh ngeh ngeh jom tengok hasil kerja papairfan untuk header blog Apezs nih hikhikhik.


Taraaaaaaaaaaaaaaaa hehehe, amacam ok tak korangggggg (sile cakap okeh yea, kalau tak aku nanges laju2 kang wakakaa :P) eh eh ade lagi satu tauuu, haaaaa kelas kan dik akak bagi extra header lagi hahahaha. Meh cekidout okeh :)
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

V



Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaa ni header yang kedua, Apezs pilihla mane yang apesz rase terbekenan untuk header blog apezs yea hihihi.

Ucapan akak yea, hurmmmmm 2 header nih khas untuk ko dik, memang ikhlas ni tauu kalau tak, tak kan la papairfan sanggup buat 2 sekaligus untuk ko dik hihihi.

Haaaa kalau korang2 pun ade bakat yang dok terpendam jer kan, cube la terai join kontest nih, manela tau kan korang ade yang lagi hebat hihihi. Kalau nak join meh usha SINI meh. Owh lupe lak tarikh tutup untuk kontest nih 27 Februari 2011 yea kengkawan :).

-mamairfan-

22 ulasan:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

kakD mcm bekenan yg no.1...ceh..org kata Afezs yg patut pilih pasal kakD plak yg pilih ni...sory ye...mengganggu...

apezs shah berkata...

Salam..

kak cantiknya... saya sukalaa...
but saya tgh pening nk pilih yg mn satu..

Ariffin Janal berkata...

perghhhh. smart2. oh lame lg ea? balik rumah cuti ni nk try buat la. hehehe

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hahaha ok la tu kak, boleh jugak di jadikan panduan untuk si apezs tu pilih kan hihihi

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hahaha sambil pilih sambil makan panadol dik akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@Ariffin Janal

terai dik terai tak rugi okeh cube ehehehe

sekamar rindu berkata...

salam...


berpeluang sangat besar untuk..menang...hehe


tq pada puan singgah komen blog picisan saya

mie berkata...

dah nampak pemenang ni..
tolong editkan boleh...
nak join juga..
heheheheee

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

hehehe same2 sekamar rindu.

saye pun nak ucap terima kasih gak kat SR sebab sudi gak singgah belog saye nih hihihi

MAPPIAU berkata...

@mie

hahaha itu macam ka, boleh boleh kene kautim ngan papairfan nih, kalau tetibe yang ko punyer menang hadiah 80% kat akhakkk okeyyy wakakaka :P

Kalamhati berkata...

wah lawa la header tu..gud luck tau!

sissyira berkata...

salam malam isnin =)

wow....ganaz tu,,,besh ada orang tolong designkan,,,heheh

p/s: maaf lama tak jejak sini, internet probelm ;(

niesz berkata...

cantik nye kak yg 1st tu..hehe..ade tarikan kuda tu..really nice!gud luck kak.. :)

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

terima kasih kalam hati, thanks sudi singgah hehehe

MAPPIAU berkata...

@sissyira

hehehe ni pun sebab papairfan minat tu yang terai test join tuh hihihi

okeh dik no problem ni syira jenguk nih dah kire ok la tuh hihihi mekacih :))

MAPPIAU berkata...

@niesz

alahai terharunyer, terima kasih dik biase2 jer tuh, papairfan baru nak test skill hihihi

PendekarPetai berkata...

bile la aku nak join contest kan... hehe

Hanis MY berkata...

vavava..akakkkk kenapa terror sgt nih cantik nyaaa mcm nak pengsan ok! boleh buat bisnes sampingan ni kak... i loikeee

MAPPIAU berkata...

@PendekarPetai

hehehe join jela ade manyak mase lagi tuh hihihi

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hahahaha jangan la pengsan dik, akak tak sanggup deh nak buat pernafasan mulut ke mulut kang wakakaka :P

kang akak pulak yang same2 pengsan kang hahahaha :P

uncle berkata...

sepert biasa grafik berkualiti dari papairfan ... lepas balik malaysia boleh buat part time nih hahaha

MAPPIAU berkata...

@uncle

hehehe terima kasih uncle, insyaallah :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...