SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 25 Januari 2011

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

Hehehe soriii dik sebab akak lambat join bloglist syafiq nih, memang nak join tapi skang ni terbuzi pulak "mempreparekan diri" (ehem ehem sambil jeling kedip2 kat papairfan :P) hahahaha sengal. Ape kes nih lari tajuk? mesti si syafiq nih rase nak sekeh2 pale aku kang nih wakakakaa :P. Okeh syafiq akak series balik nih uhuk uhuk sambil regangkan jari jemari yang tak berape nak runcing hahaha.




Syafiq nih nak buat bloglist untuk blog die, coz nanti senang die nak terjah kengkawan die melalui bloglist nih, jadinyer moh la kite reramai join yea kengkawan. Syafiq ni juz mintak kite buat senang je weiii juz korang bagi jer jantina korang haaaaa senang giler kan. 

Okeh dik jantina akak alkonfemla PEREMPUAN, walaupun blog ni kadang2 papairfan jugak yang update tapi kire halal la masuk kategori fomfuan hikhikhik. Ok dah setel haaaaaa small the pieces kan koranggg hehehe

So korang mane yang belum join tuh moh la kite reramai meriahkan bloglist si syafiq nih terjah SINI jer okeh. tata :).

-mamairfan-

4 ulasan:

nora berkata...

ko..kesian papa irfan

tak pasal2 terjebak di kalangan perempuan huhuhu

Syafiq Rosli berkata...

thank sis..hehe

MAPPIAU berkata...

@nora

hahahahaha ok ape kalau aku jebakkan dalam kategori fondan kang haaaa lagi la haruuu wakakaka :P

MAPPIAU berkata...

@Syafiq Rosli

same same dik :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...