SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 8 Januari 2011

bmydania 1st Giveaway!!



Okeh GiveAway time kengkawan!!! :P, kali ni aku di tag oleh kak hidayati, mekasihhh sesangat coz sudi tertag saye okeh hekhekhek :P. Mesti malam sebelum tuh termimpi shaye kan tu yang tertag saye tuh hikhik (pitamsss :P).


Yolah Yolah seterettodapoint yea, untuk kali ni aku join bmydania 1st Giveaway.!! tahniah yea AIMI SYAZWANI untuk ur first GA nih. Okeh tanpe melengahkan mase korang yang sat lagi nak pegi jenjalan  blog ke blog meh kite tengok ape syarat2nyer:


1. FOLLOW THIS BLOG.
2. then, follow blog sponsor prizes.
3. buat entry title seperti title di entry ini.
4. lettakkan banner Giveaway ini di entry anda & di sidebar blog anda.
5. nyatakan dalam entry anda, kenapa keluarga (suami & anak / ibubapa & adik beradik) sangat   penting bagi anda?
6. tag sekurang-kurangnya 5 orang kawan anda.
7. komen entry ini dengan sertakan:
- id follower anda
- link entry
- email anda
8. tarikh tutup Giveaway ini adalah pada 9 Januari 2011.
9. mereka yang layak menerima hadiah berdasarkan entry yang menarik yang akan dipilih.


Okeh sekarang untuk menjawab persoalan yang 5 tuh kenapa keluarga (suami & anak / ibubapa & adik beradik) sangat penting bagi anda?


Coz of la kan mak ayah aku penting disebabkan kerja keras dieorang la aku wujud, cube kalau dieorang tetibe malas nak bekerja keras? konpem sekarang ni aku tak wujud dan tak dapat deh nak join GA nih. Then kalau mak ayah aku tak bekerja keras lagi lepas2 tuh, konpem la aku ni jadi anak tunggul dah skang ni kan haaaa jadinyer memang mak ngan ayah aku penting okeh (boleh la yek jawapan cenggini huhuhu :P)


Lepas tu suami vavavava yang ni lagi terpenting sangat dalam hidup aku, kalau takde suami macam mane la nak wujudnyer panggilan mama"irfan" ngan papa"irfan" kan. Lepas tu anak aku irfan, oh die la penyeri hidup aku di kala aku keseorangan tau. Bagi aku seluruh ahli keluarge aku penting sebab aku pun penting kat dieorang boleh? hahahahaha (ni namenyer jawapan sengal sudah mariii wakakaka)


Okeh setel sudah, yang part tag terpulang lah kat korang kalau nak join sekali bagi memeriahkan GA by AIMI SYAZWANI, kalau korang nak memeriahkan lagi GA nih jom reramai terjah SINI jom. Terjah tau jangan ngelat yea hiks :P.

-mamairfan-

5 ulasan:

Hidayati berkata...

Semoga berjaya

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

mekasihh kak :)

sekamar rindu berkata...

salam...

InsyaAllah....rezeki Irfan...ada tu...leh menang tu puan...

tq pada puan dan PapaIrfan yg sudi singgah komen di blog saya.

hati happy..:) suami isteri singgah komen di SR

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

hehehe mekasih cekgu, sungguh terharu dengan doa cekgu tuh, mudahan doa tu dimakbulkan :))

hehehe same2 cekgu

LyNMafia80 berkata...

ada sesuatu untuk anda di my blog, dtg singgah yek ngok entri tQ (^_~)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...