SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 24 Januari 2011

EDIT PHOTO BATTLE

Pagiii sume hehehe, hari ape ntah (trademark ni yea akekeke:P) paparifan ade request nak join ade satu kontest nih (sebab dia memang minat bab edit mengedit ni., kira nak test skill lagi la hikksss), Nak tau kontest ape? jom kite tengok details kontest ni sat hehehe.


Yea kengkawan papairfan nak join kontest Edit Photo Battle ni haaa, kontest ni anjuran blog Empayar Bintang Tiga, ooiitttt bukan blog komunis tauuu hahaha.


Okeh kalau korang nak tau detail syarat2 untuk kontest nih korang boleh terjah kat SINI. Sume details ade yea kengkawan (ni apesal tetibe skema pulak nih haihhhh :P).


Orait jom cekidout gamba yang papairfan gadaikan untuk join kontest nih (hahahaha bergadai ko :P)


Ni gambar sebelum di edit gambar papairfan ngan geng lubnan, ya puan-puan bahan-bahanyer adalah (ceeewah macam siaran memasak plak :P) skroll, sekeping kulit ghimau yang telah diawet secukup rasa, bendera malaysia, bendera lubnan, logo PBB serta gamba. Pastikan yang asli yea hikhikhik kemudian bahan-bahan tersebut akan diproses, hehehehe nak tau untuk ape gambo2 ni sumeeeee haaaaa meh meh tengok meh hikhihik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V


Taraaaaaaaaaaaaaaaaa
Gambar atau pun sijil penghargaan ni adalah bersempena memperingati jasa2 para pegawai Malaysian Battalion (MALBATT 2) yang bertugas sebagai anggota pengaman misi PBB UNIFIL di Bumi Lubnan mulai 25 April 2010 hingga 25 Jan 2011 (bersempena tarikh tutup contest ni hehehe) papairfan adalah salah seorang dari mereka. Sijil Penghargaan ini adalah sbg simbol anggota pengaman yang sentiasa menjaga keamanan dan keselamatan sejagat. Anggota MALBATT 2 dijangka berangkat pulang pada 28 Jan 2010. Semoga bumi Lubnan sentiasa dirahmati Allah dan terpelihara dari segala ancaman Israel laknat. Harimau Mati meninggalkan belang, MALBATT 2 pergi meninggalkan seribu kenangan :).


Orait skang ni aku nak tag 4 orang untuk together gether join bagi memeriahkan lagi kontest ini okeh, dan mereka2 yang bertuah itewww adelah hikhikhik


Haaaaa moh la join yea kepada yang di tag, tak rugi deh join kontest nih, best oooo ahak ahak ahak.


Oh yea tarikh tutup kontest nih 25 Januari 2011 hehehe esok uolllssss :P. Jadinyer kalau korang nak join boleh lagi nih copek copek copek. Kalau berminat nak join klik SINI yea.


Okeh tata.

-mamairfan-

32 ulasan:

apezs shah berkata...

salam

morning kak.. wooo gilerh gempaQ puicture2 tu disatukan.. Nice.;)

Fadzli Amir berkata...

Baguih dok ada...terror tu memphotoshop.....hehehe

MataHati @ MH berkata...

wahh...terbaik tu. dahsyat ah papairfan bab mengedit ni..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

WOW!!! sempoi lah...pandainya edit...good luck...kira memang leh menang lah...caya lah...

★★★ MIRUL ★★★ berkata...

wahh...nice2...

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hehehe tengkiu dik :)

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

papairfan baru nak belajo2, tu yang terai test skill tuh hehe

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

mekacih.. baru nak belajo hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hahaha ade2 jer tau akak nih, anyway mekacih harap2 macam tuh lah :)

MAPPIAU berkata...

@★★★ MIRUL ★★★

thanks :)

niesz berkata...

walla kak! mmg sempoi abis la kak..smart giler..akak, np x bgtau psl talent nie..hehe..ape2 pon gud luck ye kak..

Hanis MY berkata...

wahh kellasss i likee...goodluck akak...

MAPPIAU berkata...

@niesz

takdelah dik ni papairfan baru nak test2 skill jer baru2 nak blajo hehehe, mekacih yea dik :)

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hehehehe tenkiu dik :D

sekamar rindu berkata...

salam..

singgah malam ronda2 ..dan berkawal di sini....

:)))

Tanpa Nama berkata...

wahhh.. tocei.. tocei.. kepada mereka yg sentiasa memberi sokongan.. ni yg bersemangat lg ni nak trus mengedit gambo.. hehehe..


-papairfan-

sissyira berkata...

salam

memang comel la kan...semoga berjaya tau ;)


Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

mie berkata...

menarik tu...
gud luck, gue kurang bab edit mengedit ni..
ehheheee

nora berkata...

ingat cm nak join
tapi karang papa irfan kalah lak

so...

aku tak jadi join, kasi chance la papa irfan menang ngehngehngeh

apezs shah berkata...

welcome kak..

kak saya bukan sengaja letak ?
tu sebab saya xtahu nama ape laa kakak saya sorang ni haha...

setuju!! yeah hehe..;)

@mel berkata...

salam papa&mamairfan..
sowie la x dapek nk joint contest nih..
my lappy out of service temporary..
jadi x leh la nk meng-kedai-gambarkan pic2 yg ade..
huhuhuhu...
by the way gud luck...
thanks 4 tag ye...
sambil nyanyi lagu blik kampung wat komen..
jgn mare ye...

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

waaa mekacih blog saye sudah ade guard la, boleh la tidow nyenyak nih hehehe :)

MAPPIAU berkata...

@sissyira

hehehe mekacih dik harapnyer begitula :)

MAPPIAU berkata...

@papairfan

ececece edit gambo i jadi cantekkk macam pelakon boleyyyy akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@mie

hehehe mekacih dik, eceh dik belum cuba belum tau kan, tengok2 mie lagi hebat ooooo huhuhu

MAPPIAU berkata...

@nora

ececece mencikkk tauu :P

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hahaha takpe la dik akak guwau2 jer hihihi, anyway nice knowing u okeh :)

MAPPIAU berkata...

@@mel

w'salam hehehe its oke amel, ni pun join last minit jugak hehehe

hamboiii gumbirannyer hati dapat balek kampungggg, tak sabanyer nak tunggu papairfan balik neh hikhikhik

L.e.y.h.a berkata...

woo..lawanye kak pic tu...huhuhu

MAPPIAU berkata...

@L.e.y.h.a

hehehe mekacih baru nak test terai jer :)

Syafiq Rosli berkata...

thank sis..:)

mekchu berkata...

pandai nye papairfan tu edit jadik cam tu... dah mcm ramuan2 nya... pastu hasil masakan.... itu besar harapan boleh menang tuh... good luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...