SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 18 Januari 2011

Hai La Anak Advancenyer Ko

Hari ape ntah (ni memang trademark nih, suke lupe hari :P) tetibe irfan datang hangin kus2 die ke hape, tetibe tunjuk perasaan.

Dengan tak pakai bajunyer, dah la time nih malam memang sah2 die tunjuk perasaan la konon nih hadoiii. Tetibe membuat amukan main organ tuh ikut gaye apentah pakai kaki okehh, hai la anak pemain pro pun tak reti lagi main organ gune kaki tauuuu.


Nak tengok lagi gaye tunjuk perasaan mamat nih moh layan, tapi anda dinasihat beristighfar bebanyak dulu yea hikhikhikhk (aku dah puas beristighfar, mengucap bagai dah :P)


video
Hadoiiii la tak tau la cheq nak habaq lagu mana haih. Ni kalau papa die tengok nih konpem urut dade nih, bapak eh yang dah bertahun berkecimpung main organ tu pun tak pandai lagi main pakai kaki  ngan badan okeh. Sekali nengok anak eh lagi advance giler okeh. huhuhuhu haru haru.

-mamairfan-

29 ulasan:

Amirah Yusof berkata...

haha..mcm2 taw irfan ni

Hanis MY berkata...

ya ampun kok kenapa dgn si irfan tu haha kan dah ckp ala bibik gitu kih2...walo apepun dia tatap comei ok hehe...

MAPPIAU berkata...

@Amirah Yusof

haha tau takpe somput dah eden ni haaa adehhh

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

lorrr ni bibik sape pulak ni terlepas kat komen akhak ni weiii akekekekeke.

hehehe thanks dik :))

aZIEra itu aKu.... berkata...

aksi ape nie....hi3

Syafiq Rosli berkata...

kak bahaya ni men organ mcm ni..haha..

niesz berkata...

haha,,agresif betul tu..hehe..irfan, kuar bunyi ape tu? hehe..

Tanpa Nama berkata...

masyaallah.. anak papa ni.... abis la jahanam keybord papa... aiyoooo...


-papairfan-

nora berkata...

ikut prangai sapa la nih???

jeng jeng jeng

MAPPIAU berkata...

@aZIEra itu aKu....

ni namenyer aksi amukan gitewww hahaha

sekamar rindu berkata...

salam..

hahahahahhahaa......cayalah..Irfan..:))))

MAPPIAU berkata...

@Syafiq Rosli

tu la tuh dik, haishhh

MAPPIAU berkata...

@papairfan

baru tau anak abang itu macam hahahaha.

MAPPIAU berkata...

@nora

halamak!!! kantoi sudah ohhh tidaksssssss hahahahaha

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

cekgu...ni kalau irfan dengar cekgu cakap macam ni depan die lagi die naik sheikh main gune kaki okeh hahahaha.

anakibu berkata...

aiyo yo.......aper citer papairfan bela negok....hahahahahaha....

wan nurul hezrina abd halim berkata...

eeeh eeh watper tuh..hikhik mcm2 bebudakniekan?lasaknyer tuhanjer tahu..mujur mak2 nie takder athma..huh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

lawak la ko ni irfan..lepas ni sure klu buat lagu kompom masuk AJL....walaupun tak pakai bj ko memang kiut miut..cikD suka tngk lah...hehehehehe

Kalamhati berkata...

mak aih!hehe mmg advance sungguh dia

Mata Hati berkata...

ada bakat terpendam tu.. someone yg istimewa mesti mencipta gaya yg lain dari yg lain ;)

mie berkata...

tu dia!!!!
nasib baik tercabut keyboard tu..

Tanpa Nama berkata...

Mata hati: hehe.. cukup umur 5 tahun je.. kompom masuk bintang kecil..

-papairfan-

Tanpa Nama berkata...

mie: saba je la papa dia tgk...

-papairfan-

Siti Safiyyah berkata...

haha dah makin buas eh irfan tu skang..sabar jela mama dia nak jage kan? ;P

eh eh irfan tu dah umo bape tahun eh?

MAPPIAU berkata...

@anakibu

hahaha tak tercerita papa die nengok hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina abd halim

haah tu la pasal memang skang ni irfan tengah melasak ya hamat haduiiyaiii hihihi.

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

lagu apekah? hahahaha sabor je la tauu hihihi

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

cekgu terlebih advance dah tu tauu hihihi

MAPPIAU berkata...

@Siti Safiyyah

hahaha tu la pasai, baru 2 tahun lebih dik, memang tengah melasak macam tuh la. tapi kadang2 geli hati jugak nengok peel die tuh hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...