SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 29 Januari 2011

Hamboiiii Hamboiii Hamboiiii Hahahaha :P

Tadi mase baru hegeh2 bangun tido (ngeh ngeh ngeh ari sabtu memang time bangun tido terus ikut waktu lubnan akekeke :P) terus jengah blog, pastu usha2 kat shoutbox sekali tengok2 ade mesej ni


Hamboiiiii MIE buzi apekah??? hahahaha. Jangan nak mengade eh, paparifan belum balik umah lagi tau :P. Oh yea kengkawan lupe lak nak habaq. Alhamdulillah penerbangan papairfan dan anggota MALBATT 2 yang lain dah selamat sampai kat KLIA awal pagi lebih kurang kul 6.30 pagi tadi. Eh kalo ade sape yang macam blur2 nape kan haaa ni citer semalam yeh :P.


Sampai KLIA papairfan terus gerak pergi ke Subang untuk pemeriksaan darah, then tadi ni papairfan bagitau dieorang dah gerak ke kuantan dah untuk kuarantin sementara. Jadinyer untuk 2 3 hari ni aku belum mensetart membuzi lagi okehhhh, jangan nak buat spekulasi liar okehhh i tak kuase tauuuuu muahahahhaaa :P (macam bajet ko artiskah diana oiiiiitttt, perahsantannnnn :P)


Anway thanks kat korang2 yang sudi mendoakan paparifan dan geng2 Malbatt 2 selamat pulang ke tanah air yea :)), terbaekkkk ah koranggggg ngeeeee :)).

 -mamairfan-

20 ulasan:

L.e.y.h.a berkata...

ahahhaha....tv9 tdi ade kuar brite pasal malbatt2 dah smpai kak di...

MAPPIAU berkata...

@L.e.y.h.a

eh ye ker? alaaa akak tak sempat nak tengok la, almaklumla dah waktu bangun tido ikut waktu lubnan kan hikhikhik :P

zati embong berkata...

ooO kuarantin kat kuantan.papairfan tentera apa kak?dulu masa study jat pernah masuk dlm TUDM kuantan.prject case study.hihi

Nama nk msuk TUDM tapi tersalah masuk gate Tentera darat.dah berpusing kitOrg ber5 kat dlm 2,mujur sebelah2 je.

niesz berkata...

hehe..alhamdulillh kak, selamat smpai..

updated entry : sendiri punya sendiri jaga

MAPPIAU berkata...

@zati embong

papairfan tentera darat dik

hahahaha kire ok la tuh penah sampai sane, akak ni lagi la baru la ni tau kat kuantan ade TUDM tauuu ingatkan ade tentera darat jer wakakaka :P

MAPPIAU berkata...

@niesz

hurrmmmm terima kasih dik :))

zati embong berkata...

tentera laut pun ade kak.haha.tp sebelah menyebelah darat dgn udara la.hihi.

mie berkata...

laaa....
ingatkan kuarantin kat rumah...
sabo2 saboo2..
ahahaaaa

MAPPIAU berkata...

@zati embong

owwh ye ker? nasib baek ko bagitau dik kalo tak sampai kesudah akak tau okehhh wakakaka.

Hanis MY berkata...

alhamdulillah musti akak seronok kann...of coz dah rendu2 tahap gaban ni huhu...kak diana esok irfan nk tgk katun apa? sy nk join skali tapi takmo katun otomen ke bertukar ke nak katun yg comel2 aje hehe

MAPPIAU berkata...

@mie

vavavava kalau kene kuarantin kat umah memang alkonfemla sebulan papairfan tak kuar umah hokeyyy muahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hehehe memang rindu sesangat dah dik, 9 bulan berjauhan hiks.

ooo nak joinn tengok katun ngan irfan yea, katun2 yang chomel2 yea oowwhh boleh boleh, katun upin ipin boleh? ko upin irfan ipin chomel gak kan? akekeke :P tapi ko kene botak la dik hahahaha :P

simply nana berkata...

wah...misti cm org bercinta lak, pas nie kuarantin kt umah la pulok..hik3...

yad'z berkata...

alhamdulillah.... wah, lepas nie hepi lah.... dok melekat kat rumah jek... ehheeh... kim salam kat irfan ek... huhu

MAPPIAU berkata...

@simply nana

hehehe tang kuarantin kat umah yang soooka tuh akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@yad'z

hehehe alhamdulillah mudahan mcam tu la, hikhikhik insyaallah nanti akak bagitau irfan hehe

Ariffin Janal berkata...

hamboi hamboi hamboi. laser tauu. hahaha

MAPPIAU berkata...

@Ariffin Janal

teeeetttttt...hahahaha

Fadzli Amir berkata...

Hehehee...selamat kembali dan selamat kena kuarantin ye....mudah2an irfan dapat la geng utk tengok kartun nanti, tak le tengok sorang je....hehehehe

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

hehehe terima kasih, time tuh irfan dah bolayan la mama die huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...