SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 12 Januari 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Yea kengkawan aku baru hegeh2 mau buat ini GiveAway, sorry la kat Eka ngan Lulu sebab lambat buat tag ni, series dow akak tak terkejar nak buat adehhh (tsk tsk tsk sambil menjeling kat list tag yang masih berderet2 hadoiii). Tapi takpe dik akhak gagahkan juga jari jemari yang tak berape nak lembut ni untuk join jugak ini GA. Anyway tenkiu okeh sudi tertag akak, terharu den (haaaaa nak buat drama lagi la tuh hahahahaa :P)


Hahaha mukadimah punyer la panjang, padahal boleh je kan seteret todapoint bagitau tujuan sebenar hahahahaa layankan jela yeh hekhekhek :P.(mesti ade yang rase nak bekheng aku ni kan kan kan muahahaha ;P)

Okeh tuan2 dan ferempuan2 kali ni aku akan memeriahkan lagi GA dari Izamir Ridwan (eh sedap name? hehehe) ayat bodek mesti ade tauuuuuu wakakakaa. Izamir ni buat GA sempena tahun baru, haaaa giler lame kan aku peram laaa ni baru hegeh2 nak buat wakakakaa sori weii sori hiks. Okeh jom tengok syarat2 die pulok.

  • Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa.. (eh dik akak tak tipu deh, ni betul2  kejadian nih akak follow ko okeh hahahaha * follower 1420*)
  • Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..(ni tengah laju2 buat la ni :P)
  • Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang.. (baekkkkkk)
  • Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..
  • Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer..

Okeh selesai tengok syarat2nyer, jom kite usha ape yang si Izamir ni bermurah jantung nak bagi kat kite2 yang join nih hehehe

##Spesifikasi hadiah :

  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah   gitu..


Waahhhh !! tidakkah menarik hadiahnyer korangggg?? (cepat kate menarikkk kang aku sentap kanggg aku larik pegi lubnan kang, haaaa cepattttt cakap menarikkkkkk!!! wakakakaka :P)


Jadinyer aku menyeru kepada sume kengkawan aku kat dunia blog ni untuk same2 memeriahkan GA Izamir Ridzwan nih jom la jom la jom la (aku nak sentap lagi nih haaaaaaa pangggggggggggg sedassss mengade eh :P). Eh series ni (sambil buat muke series angkat due2 belah kening) jom la join kat SINI okeh :)).


Untuk Izamir Ridzwan yang berasal dari perlis tuh (ehem ehem), saye doakan mudahan izamir berjaya  dalam ape jue bidang yang diceburi dan mudahan praktikal mu sucess dik (eceehhh tetibe nak ayat skemaaaa, ok whattttt aku kipas pakai ekon cap carierr nih weiiiii wakakakakaa)

-mamairfan-

8 ulasan:

sissyira berkata...

salam kak semoga berjaya

hampir 8 orang logger tag syir ajoint contest ni..hihi

zacky ~786~ berkata...

cmbestt jer.. nk join gak.. hheee

MAPPIAU berkata...

@sissyira

hehehe mekacih dik, wahhh!! lagi dahsat huhuhu

MAPPIAU berkata...

@zacky ~786~

memang best pun dik, joiiin la tak rugi punyer hihihi :D

sekamar rindu berkata...

salam....

gud luck....hehe..

mie berkata...

nak join..
tapi malas..
camna ni..

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

hehehe terima kasih SR :D

MAPPIAU berkata...

@mie

hahahaha takpe dik asal dah ade niat nak joinn okeh dah tuh, hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...