SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 23 Januari 2011

Jom Tengok Sape Yang Tak Yah Jumpe Pakcik Tukang Mate Hikhikhik :P

Hehehe semalam papairfan ade buat entri NIH kan, pasal test mate cari 3 perkataan tersembunyi kan. Okeh jom terus tengok ape yang tersembunyi sangat perkataan tuh kan hikhikhik.
"THE HIDDEN TIGER"

Yea korang perkataan yang tesembunyi la sangat tu kan The Hidden Tiger okeh  tu haaa kat badan rimau tuh hiks. Haaaa part ni best moh tengok sape dieorang2 yang tak yah jumpe pakcik tukang mate tu kan hikhikhik.





Hehehe ni sume jawapan korang setakat aku tengok blog 11.25 pagi tadi okeh, vavavava semua yang test terai kebanyakkannyer sume betul la, cume ade sorang jer yang tak betul hikhikhik, carik sendiri sape yang kurang betul tul, hiks (hampun cekgu hampunnnnn hahahaha:P), tapi ok jugak hape sekuranngyer SR still nak cube kan :) best ah SR nih, hihihi. (ayat nak pujuk balik nih tauuu hahahaa :P)


Waaaaa korang yang betul tuh dahsat la mate korang, makan ape eh korang, pati berry innershine kah? atau pakai teropong ajaib kah? mau kasi nampak itu jawapan muahahaha.


Eleh sebenarnye saje jer suruh papairfan letak gambar yang senang2 kasi korang senang nak carik jawapan (wakakaka jawapan orang tak boleh terima kenyataan :P).


Okeh okeh korang2 yang betul tuh memang hebat ah hihihi, errrr errrr yang tak betul tu pun hebat jugak laaa cume maybe teropong ajaib cekgu hilang kot hahahaaha (larikkssssssss) :P hampun SR hampun sangat hihihi gurau2 je eh hihihi PEACE!!. hiks.

-mamairfan-

23 ulasan:

nazirulhazwan~ berkata...

eh?mane jawapan den?da anta jawapan semalam

MAPPIAU berkata...

@nazirulhazwan~

eceh, eden raso la kan musti ekau anta jawapan tuh secare hidden kot tu yang den tak nampak tuh akekeke :P

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wakahkah mcm mana bleh plak kebetulan ada tulisan kat tiger tuh..pastu tulisan tajuk the hidden tiger plak tuh..mcm tau2 jerk..hikhik.kite nampak the n tigerjerk.hidden mmg hiddenlah kat mato den..hukhuk

tq klik2 banner heartbeat..buleh belanjeh teh ooo beng sa..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wakahkah mcm mana bleh plak kebetulan ada tulisan kat tiger tuh..pastu tulisan tajuk the hidden tiger plak tuh..mcm tau2 jerk..hikhik.kite nampak the n tigerjerk.hidden mmg hiddenlah kat mato den..hukhuk

tq klik2 banner heartbeat..buleh belanjeh teh ooo beng sa..

Kalamhati berkata...

yak!yak!Kalamhati tak payah jumpa tukang check mata!..hehe

niesz berkata...

yeay!mate niesz ok..hehe..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

gaya nk jwb dah ada yg jwb...tu yg kakD tak jwb tu...hehehehehe...
yg sebenarnya semlm tak dan BW hehehehe...

Mata Hati berkata...

yes yes....tajam jugak penglihatan ku ini..hahaha

Syafiq Rosli berkata...

hehe..ade jgk eh

kalau rajin jom join kak
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina abd halim

hahaha tu konpem kene jumpe pakcik tukang cek mate tuh hihihi

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

hoyehhhhh tahniah tahniah hahaha

MAPPIAU berkata...

@niesz

hikhikhik terer okeyyyyy

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

vavava alasan memang terbaekkk tuh hahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@Mata Hati

wowww!! memang tajam hikhikhik ade petua ker? hihihi :P

MAPPIAU berkata...

@Syafiq Rosli

insyaallah dik nanti akak join sekakiduepayung, macam best jer tuh hihihi :)

mekchu berkata...

len kali jgn soh bg jawapan kat komen.. nnti dorang main tiru ooo... hahahaha... jeles sbb mekchu tak jumpa..

MAPPIAU berkata...

@mekchu

hahahaha memang berunsurkan jeles sungguh komen mu mekchu hikhikhik,

jawapan2 dieorang sume saye simpan dulu tak lepaskan mase dieorang komen,

hari ni tadi baru publish sume komen, jadinyer masing2 tak boleh tiru akekeke, tapi hebat oh dieroang nih hahahaha.

sissyira berkata...

salam


tu pun berpinar mata kak, sbb beberapa kali duk terbeliak lidah...hehehhe


Jom Baca dan Komen--cara memilih nama domain yang terbaik

mie berkata...

alamak!!
orang terakhir..
ehheheee

MAPPIAU berkata...

@sissyira

hahaha amboiii sampai macam tuh sekali ko.

okeh dik nanti akak terjah :)

MAPPIAU berkata...

@mie

tu la mie penutup komen akekeke :P

Hanim Mahali berkata...

wah3... bagusnya mate mereka semua... hanim nampak the and tiger jerk... perkataan hidden tu memang hidden teruslah...

MAPPIAU berkata...

@Hanim Mahali

haah tu la pasal terer2 okeh mate dieorang nih hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...