SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 7 Januari 2011

Laa.. Magik lagi..

Salamekum.. slamat hari jumaat.. kepado yg raso diri  eh tu lolaki.. jgn lupo ari ni g solat jumaat.. agak2 kalu lesen tu dah nak mati.. elok la g renew copek... hehehe.. dah lamo sgt dah den tak buek magik ni.. ceeewahh.. kecek nogori plak.. gasak arrr.. so, apo kato kito tgk lagi show yg seteruih nyo.. show time... cekidout.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

V




ehhhh.. ni silap mato ko den yg silap atau korg yg silap ni... takpolah.. korg baco yo lah arahan kek ateh nun...


Ni kiro nak menguji minda korg la ni.. kok korg bulih buek dgn boto.. mako korg mmg la seorang yg terer tahap gaban... sobab den pun sampai skang bolum lulus dgn comorlang lg nih.. posanan ponajo.. kepado sesapo yg ponah buek bondo ni.. buleh la teruihkan training utk meningkatkan skill korg.. sekian timo kasih... Peace No War... zasssssss.....

-papairfan-

27 ulasan:

dwaty berkata...

kalau yang rabun warna camana kak?? hehehe

Fadzli Amir berkata...

Hahahha..dah try tapi tergagap2...

MAPPIAU berkata...

eh eh diana terai sume betul laaaaa vavavavava, upah plessssss dah buat sume betul wakakaka :P

Hanis MY berkata...

perkataan yang first tu pun dah salah haha...fail...baca jugak yellow walaopun kaler ijo, buat kali kedua separuh aje yg betul.. i likee senaman mata...macih mama irfan...

Norasikin berkata...

Tutup mata kiri aku baca lain. tutup mata kanan aku baca lain. hehhehehe
Tutup dua-dua mata aku tak baca

kayyana berkata...

sye boleh sye boleh... sye boleh bc dengan lancarnye...tp kene ubah la perkataan tuh.. bleh..hahaha..

Tanpa Nama berkata...

dwaty: kalu rabun warna.. anda dikecualikan.. tp kalu nak test jgak apa salahnya.. hikkss.

-papairfan-

Tanpa Nama berkata...

fadzliamir: tu kene nyanyi lagu stacy tu.. GAGAP..

-papairfan-

Tanpa Nama berkata...

mamairfan: mau upah ka... aiyaaa.. tunggu blk arr.. hikksss

-papairfan-

Tanpa Nama berkata...

HanisMY: teruskan mencuba.. jgn sampai juling dah la..


-papairfan-

Tanpa Nama berkata...

Norasikin: ohh. tidakk.. jgn jadik kassim slamat dah la..

-papairfan-

Tanpa Nama berkata...

kayyana: mana aci itu mcm...

-papairfan-

mie berkata...

teruji iman skali ni...
lawa header!!!
heehee

sissyira berkata...

salam

heheh..berjaya kak...tapi lambat sikit la :D

tehr berkata...

hahaha
payah giler nak baca
tu dah guna dua2 belah otak tu
hahaha

sekamar rindu berkata...

salam..

hehe..suka entri ni berlatih otak kiri dan kanan..

:)

Tanpa Nama berkata...

mie: mekasih.. ala sindri bikin je.. tak pandai sgt.. skit2 je..

Hidayati berkata...

Tak bolelah Diana oii! Ni namanya ujian ilusi optik. Kita tak dapat sebut warnanya kerana otak kita sudah cam tulisan yang menyatakan warna dan bukan warna tulisan itu. Contohnya tulisan YELLOW yang berwarna hijau tu. Otak kita faham YELLOW tu kuning dan bukan hijau. Dan bila kita nak sebut hijau.., otak kita tak nak terima @ keliru dengan jawapan kita. Sebab itu kita tergagap-gagap. Tapi sume ni boleh di atasi apabila tulisan atau karektor ditukar pada bahasa yang kita tidak faham. Barulah mudah untuk kita sebut warnanya dengan lancar.

deCrewz berkata...

Ades.. Mau rabun warna nih, nak2 lagi baca pepagi buta ni...hu3

iris berkata...

hahaha den dh torai mula2 try slow2 pastu laju2 x kantoi tp tergagap-gagap gak arr!!! tp puas den lulus!!!

sissyira berkata...

salam

kak, comelnya header tu..cun bangat...

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

sabar kak sabar...hehehe, and thanks sebab kasi penerangan tuh..hiks takpe kak nanti cube lagi yea, takpe gagap pun at least cube kan hihihi.

MAPPIAU berkata...

@sissyira

tenkiu dik, biase2 jer header tu dik, papairfan la yang rajin buat tuh, kalau akak uiiii memang kelaut la headar tu kang hahahaha.

MAPPIAU berkata...

@iris

hoyeeehhhh, tahniah kerana lulus dan berjaya cayalahhhhh!!! hek hek hek

MAPPIAU berkata...

@deCrewz

eh eh jangan la macam tuh, ape kate pegi cuci dulu mate ngan air embun kat luar rumah tu haaaa hikhikhik :P

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

hehehehe thanks cekgu sebab mencuba :)

MAPPIAU berkata...

@tehr

wauuu hebat tuh boleh gune due2 otak hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...