SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 1 Januari 2011

Pelakon Faizal Yusof Meninggal Dunia Al-Fatihah

 

Takziah buat ahli keluarga Faizal Yusof, Mase tengah usha2 website geng blogger tetibe terbace pasal nih. Pastu tengok kat shoutbox pun ade yang bagi tau pasal ni, then kat twitter pun sama, then masuk blog2 rakan blogger yang lain pun ade bagitau mengenai ni jugak. Pelakon Faizal Yusof telah meninggal dunia akibat serangan jantung di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur, pagi Sabtu.

Memang terkejut dan tak sangke tapi tulah dari Dia kita datang, kepada Dia juga kita pulang. Al-Fatihah untuk Allahyarham Faizal Yusof, dan Takziah kepada keluarga arwah.

-mamairfan-

11 ulasan:

Zaty Anuar berkata...

bia betul..
alfatihah..

MAPPIAU berkata...

@Zaty Anuar

betul dik, memang tak percaye kan, tapi tu la hakikatnye.

Al-Fatihah

sekamar rindu berkata...

salam..

terkejut .ada baca berita tadi..

alfatihah...

MAPPIAU berkata...

@MAPPIAU

tula tak sangke kan

Tanpa Nama berkata...

Alfatihah... he was a great actor..

-papairfan-

Siti Safiyyah berkata...

hm..ajal maut sume kat tuhan kan..dahlah first jan pulak tu..

MAPPIAU berkata...

@papairfan

hmmmm

MAPPIAU berkata...

@Siti Safiyyah

tula tuh kite merancang tapi Dia yang menentukan

Lulu caldina berkata...

Al-Fatihah..

Selamat tahun baru..
Semoga terus sukses dan berjaya dalam hidup yer..

syira aka sepatu hijau berkata...

salam


la.....dia ke...huhuh....ada org ckp kat shoutbox, tapi tak fikir pun dia,,,


al fatihah untuk arwah

mie berkata...

alfatihah!!
setiap yang datang pasti akan pergi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...