SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 3 Januari 2011

Segmen Bloglist MemoriSeorangMuda 2011

Adehhh punyer lame adik Siti Safiyyah tag aku untuk join Bloglist MemoriSeorangMuda 2011 ni, huhuhu soriiii banget dik. Tetibe jer mood nak menjawab tag nun jauh pegi merewang2 kat lubnan pulok, hihihi.


Tapi demi mu dik akak ringankan jugak jari jemari akak yang lembut bak sutera nih (cehh nak jugak up diri sendirik panggggg) untuk buat jugak tag nih,


Okeh jom tengok bloglist mane yang aku pilih ataupun yang layak la untuk belog picisan aku ni haaa


Kategori Varia Blogger Bloglist ni pulak aku khaskan kepada blogger yang gemar berkongsi info dan tutorial di dalam blog dan juga kepada blogger yang gemar menulis entry personal. Kalau korang memenuhi salah satu kriteria tersebut , korang layak menyertai bloglist nih.


SYARAT-SYARAT
  1. Buat satu entry bertajuk Segmen Bloglist MemoriSeorangMuda 2011
  2. Letak Banner Varia Blogger Bloglist ke dalam entry korang
  3. Dalam entry korang , nyatakan apa yang membuatkan blog korang unik
  4. Nyatakan 3 entry korang yang paling menarik
  5. Mesti ada perkataan ‘MemoriSeorangMuda’ dan ‘Afizz’ dalam entry tersebut
  6. Backlink entri ni kedalam post korang
  7. Tag 5 blogger yang lain
  8. Tinggalkan nama blog beserta link entry korang di bahagian komen.

Okeh aku pilih kategori tuh, rasenyer ni jer yang bersesuaian kot ngan belog aku nih, tang gemar menulis entry personal tuh kan. hehehehe. Dah pilih kategori moh la kite menjawab syarat2nye hehehe



Nyatakan apa yang membuatkan blog korang unik

hurmmmmmmmmmm (8 harakat tauu) rasenye sebab name blog ni kot, pastu blog ni aku ngan suami aku hapdet skali dalam blog nih. Boleh tak jawab macam ni yek hantammm sajalaahhhhh ubiiii.


Nyatakan 3 entry korang yang paling menarik

sat haaaaaa aku godek2 kat entri2 aku sat...satttt jerk, haaa maybe entri ni kot menarik kot la :P

New Year In Lebanon


Sambutan Ambang Merdeka di Lebanon


Dah Balik Dah ( entri ni sedih sikit jadi sile la sediakan tisu toilet 5 kotak :p)


Kali ni aku tag kat korang, korang, korang eh dan korang jugak kalau ade yang nak join bloglist ni yeh. Kalau nak join moh terjah blog si Afizz nih okeyyyy :P.

tata :D.

-mamairfan-

8 ulasan:

Afizz berkata...

Terima kasih kerana sudi menyertai bloglist MemoriSeorangMuda :)

Memang menarik ketiga-tiga entry tu. Suka dengan entry pertama sekali :D

sissyira berkata...

salam


besh ni kak,
syira nak joint la...

MAPPIAU berkata...

@Afizz

same2 dik, dan terima kasih jugak dari akak sebab sudi singgah sini yea :D

MAPPIAU berkata...

@sissyira

Joint la dik, memang best pun dialu2kan untuk adik join hehehe

Hidayati berkata...

Salam malam akak ader tag Diana dalam GA. Ini link nye.

http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/01/bmydania-1st-giveaway.html

Siti Safiyyah berkata...

yeayy akak dah buat pun..hehe :)

eh alang2 tu nak tanya lah..ape maksud mappiau tu?? kalau leh silalah buat entry cte asal-usul name..hahaha over ok.. :P

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

ehehehe tenkiu sudi tag kite, insyaallah nanti kite buat yea thanks again okeh :D

MAPPIAU berkata...

@Siti Safiyyah

demi mu dik akak gagahkan jugak buat nih, maksud mappiau tuh ade kat sidebar kenape mappiau?? yea hiks :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...