SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 3 Januari 2011

Sudah Ada Pembantu Okeyy

Sebelum ni kalau nak pergi alamanda berdue ngan irfan memang super duper  tigeper malas okeh, orang kate berdue lebih baik kan oh no no no. Mane tak nye kalau bawak irfan kene ade 1001 kuase sabar tahap abis maksimum dah, lagi2 kalau nak pegi masuk care4 beli belah barang2 rumah. Uissshhh lagi la tahap kesabaran kuase maksimum diperlukan. Itu kalau pergi berdue ngan irfan la kalau ade papairfan haaaa konpem aku lengang kobis punyer ahak ahak ahak.


Hehehehe tu sebelum2 ni la, nak dijadikan citer malam jumaat ari tuh aku ngan adik aku g la care4 alamanda (nak pegi mane la lagi kat putrajaya ni yek :P) alkisahnye nak membeli sikit (yela sangat sikit) barang2 rumah mane yang dah tinggal serdak tuh kan. Tengah sibuk2 aku dok ralit menengok barang tetiber adik aku panggil suh tengok sesuatu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V





 Aloh aloh aloh good boynyer budak tecik nih, dah boleh harap okeh huhuhu.


Vavavavava gaye tak boleh blah okeyyyyy jalan kucing tuuuuuuu muahahaha.



Hamboiii bagusnye anak  mama ni tolong mama tarik bakul tu yea, siap adik aku cakap " lepas ni kalau pegi berdue ngan irfan takde masalah dah kak" wowowowowo ye ker? takpe lepas2 ni kite tengok yea camne hahaha (yea ragu di hati masih ade lagi hiks).

-mamairfan-

17 ulasan:

cik puan akish berkata...

bagusnye...ank bujang yg rajin!!!!

Lulu caldina berkata...

kak, jom join giveaway..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Hanis MY berkata...

bagusnyaaa muda2 dah rajin tlg mama dia.. moga2 lepas ni makin rajin, eh mmg bakul tu ada tangkai dan ada tempat tuk tarik yg mcm irfan pgg tu eh? wahh canggih sudahhh...

MAPPIAU berkata...

@cik puan akish

hehehe tu la tuh hiks :D

MAPPIAU berkata...

@Lulu caldina

Okeh dik nanti akak join mekasih yea sudi tag akak :D

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

Haah memang ade tangkai untuk tarik bakul tuh, tu pasal canggih kan hahahaha,

kalau nak gune tangkai yang tak boleh tarik tuh mau kuar masel kat lengan kang hiks

Hidayati berkata...

Alalalala...., baiknye Irfan. Sejuk perut mamanya kandungkan dia..

RedBerry berkata...

Best nye.... dah ada pembantu. Comey!!!!

dwaty berkata...

nak pinjam pembantu bawa gi c4 bleh????? hehehe

sekamar rindu berkata...

salam..

wah...rajinnya..Irfan..hehe..boleh gi sokmo la mcm ni..:)

suka tengok gambar Irfan tu..:)

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

hehehe alhamdulillah memang sejuk pun sebab time mengandungkan die banyak minum air sejuk ooo hiks :P

MAPPIAU berkata...

@RedBerry

Hoyeehhhh, mekasih :D

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

hahahaha boleh boleh boleh (sambil garu2 pale pikir) hihi

anyway mekasih SR

Tanpa Nama berkata...

yeayyy.. lepas ni bleh la papa naik atas troli.. pastu irfan plak tolak.. hahaha..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@Tanpa Nama

mesti irfan cakap buang tebiatttt ye papa :P

mE berkata...

comeynye pembantu dia..
nak pinjam boleh??hehe

MAPPIAU berkata...

@mE

boleh boleh (sambil kuar asap kepul2 kat atas kepala membayangkan bape cas nak dikenakan :P) hahahaa dasar metearaslistik

hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...