SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 20 Januari 2011

Teman Sejati Adalah....

Hai korangg, seronok nyer cuti2 yeh hikhikhik (akhakkk punnnnn hahaha). Eh eh ni haa aku dapat emel dari member ofis pasal teman sejati, dan rasenyer macam best jer untuk di kongsi ngan korang.


(edited: kalau tak boleh tengok image cube right klik kat image tuh then klik reload image or view image okeh)
True Friends Are







~To my Buddy and BFF hope our friendship will remain forever, luv yaa :D.~

-mamairfan-

22 ulasan:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

alo syg nya kakD tak dpt tngk...

online all articles berkata...

lawatan sobat berserta salam untuk tuan rumah.

sekamar rindu berkata...

salam..puan,



mudah-mudahan begitulah.....

mie berkata...

gue pun penah dapat email ni..
eheheee

kayyana berkata...

yana mmg teman sejati kak d kan kan kan kan.. huhuhuhu

Mata Hati berkata...

err...sya termasuk dlm list kawan tak..? tetete :)

nora berkata...

tak dapat tgk, nyampah tau

Hanis MY berkata...

ahkak naper mata adek kepochi tak nampak ni wuwuwu...semoga hanis pun berada dlm list teman sejati akak .... :)

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

lor ye ke kakD, nape pulak eh, saye boleh pulak tengok hurmmm konpius nih hiks, cube kakD klik tetikus belah kanan then klik reload image or view image, harap2 boleh la yea :)

MAPPIAU berkata...

@online all articles

mekacih sudi melawat hehehe :)

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

w'salam yea harapnyer begitu :))

MAPPIAU berkata...

@mie

hehehe gue baru dapat emel nih hihihi

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hehehe yessszzaaaaa, thanks yea :)

MAPPIAU berkata...

@nora

alololo jangan la nyampah2 i, nanti u dah tak kiuttt lorrr hiks,

dah cube right klik then reload image or view image? hehehe

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hehehe of course adik kepochi teman sejati akhakkkk hikhikhik

niesz berkata...

gmbr x kuar.. :( xdpt nk tgk..

sissyira berkata...

salam

walaupun sy jarang disini....tapi sy harap sy ada dalam list itu :D


ziarah rakan yang saya follow :D

apezs shah berkata...

salam kak. Insyallah..
semoga dan diharapkan seperti itulah..

*Kak nti jmpt dtg blog. Join contest. kalau sudi war2 kan jela.. ;)tQ hehe

MAPPIAU berkata...

@Mata Hati

hehehe sume kengkawan blogger saye sume nyer my frenzzzz hehehe

MAPPIAU berkata...

@niesz

halamak nape pulak yeh ishhhh muskil nih

MAPPIAU berkata...

@sissyira

hehehe course of la dik, sume rakan2 blogger akak sumenyer my best frenzzzz hihihi

anyway mekacih yea sudi ziarah akak :)

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hehehe okis dik nanti akak war2kan yea hihihi, anyway good luck for ur contest okeh hihihi

ni mesti papairfan nak join sekakipakupayung nih :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...