SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 11 Januari 2011

Terima Kasih Nuffnang!!! Tak Sangke Weihhhh :P

Hahaha tajuk nak poyo2 kan. Pagi tadi sebelum papairfan nak tido sempat la jugak aku ngan die melepaskan rindu yang kian kronik diantara kami kat YM. Tengah syiok2 chatting pastu papairfan cakap tadi die terrmasukk nuffnang pastu tengok ade Buffered Earnings atau bahase melayunyer Pendapatan Terumpuk (haaaa hambik ko bahase melayu aku bagi sekali maksud die wakakaka). Series aku memang dah lame tak bukak nuffnang, sebab aku lebih teruja untuk pegi jenjalan ke blog2 semenjak due menjak tige menjak, empat menjak, lime menjak (pangggggggggggggg haaa nak start sengal la tuh hahahaa) nih.

Jadinyer ape lagi gegel la tangan aku ni masuk website nuffnang (tak abis2 la asyik2 nak gegel tak paham :P). Tengok2 sekali...  haah la ade BE!! walauweiiii sungguh tak ku sangke la haih, ni la BE pertama kiteorang untuk blog nih (tu yang jakun lebey sket tuh hahahaa) alhamdulillah rezeki walaupun ciput tetap syukurrrrr :).

Sajer jer bagi kecik2 sebab tau aku ngan papairfan jer yang teruja dapat BE nih, (hahahaha ayat kaver baekk punye sebab maleh nak besarkan gamba :P) korang mesti dah tak heran kan sebab yelah BE korang gempak2 okeh *tetibe rase kurus macam orang lidi* (eh ape kene mengene nih hahahaha :P).


Kalau korang nak tau iklan ape yang sudi bagi BE kat blog haku ni haaaa cube korang tengok SINI ngeh ngeh ngeh.


Anyway terima kasih kat nuffnang dan pengiklan NIH sebab sudi bagi BE kat blog mappiau yea, kerjasama anda adalah amat saye hargai dan saye dahulukan dengan ucapan bebanyak terima kasih (eh tetibe nak ayat gomen pulak motip??) wakakakaka.


Ekceli entri nih adelah entri motivasi untuk aku dan papairfan untuk kami terus berusaha lagi bagi memajukan belog picisan nih, cewaaahhh.


Hehehe dan tak lupe jugak ucapan terima kasih kat korang, korang, korang eh eh tu yang tengah korek idung tuh pun haaaa aku nak ucapkan TERIMA kasih jugak sebab sudi berkenalan ngan aku dan papairfan di blog MAPPIAU nih, Thanks korangggggg.Tetiber rase nak nanges ( eh dramaking la pulok wakakaka).


-mamairfan-

24 ulasan:

Cik Eka berkata...

waaa dpt be..thniah akak..eka tak penah dpt lagi..hehehe

uncle berkata...

itu rezeki namanya..kena konsisten..kan trafik jangan ada rongak-rongak...uncle dulu masa bernuff pernah sekali dapat BE sampai 11 serentak..so ambil ini sebagai semangat ok hihihi

apezs shah berkata...

alaaa nak tahu juga berapa dpt hehe... alhamdulillah rezeki utk akak. oklah tu kan dr saya masih xdpt ape.. its okehla.. usaha lagi kan...;)

MAPPIAU berkata...

@Cik Eka

hehehe same2 dik, ala dik ciput jer dik baru2 nak belajar BE tuh hahaha

MAPPIAU berkata...

@uncle

hihihi terima kasih uncle, tula nak mentenkan trafik tu la yang buat saye senak perut tuh huhuhu, insyaallah akan saye cube hiks :)

sekamar rindu berkata...

salam...puan,

tahniah....nanti dapat banyak..belanja laa makan roti canai.

:)))

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

alaaa dik ciput jer pun, baru nak mule dik, akak dah 3 tahun berblog ni baru dapat dik, hehehe insyaallah apezs pun boleh dapat tu nanti akak tengok apezs rajin hehehe :)

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

hahahaha insyaallah SR, boleh boleh no hal punyer cakap jer nak roti ape, ibu roti pun boleh sekali ngan bapak roti hahahahaha

Hanis MY berkata...

Wahh rezeki sekeluarga tahniah, tumpang gembira gak...

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

terima kasih dik :), anyway tenkiu yea sebab selalu mensupport akak :))

eqbalzack berkata...

alhamdulillah...rezeki ni...

MAPPIAU berkata...

@eqbalzack

tenkiu eq, sebab sudi jenggah sini hihihi, eq punyer BE lagi mantop kan hehehe, ni baru nak belajar2 jer nih hiks :)

ape2 pun tetap bersyukur :))

Abhamz berkata...

salam, tahniah. lps ni lagile rajin jalan2...

nazirulhazwan~ berkata...

sila belanje yer:P

MAPPIAU berkata...

@Abhamz

hehehe terima kasih, insyaallah :)

MAPPIAU berkata...

@nazirulhazwan~

owh boleh boleh... aku blanjer nanti ang yang bayar kan kan akekeke

sekamar rindu berkata...

salam...

singgah malam sambil mencari ilham ....:)

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

wah terima SR sebab sudi jenggah sini untuk cari ilham *terharunyer* terima kasih yea :))

anakibu berkata...

kiter ader share kot...hehehehehe

kembar 3 "ayah"

mie berkata...

dah lama xmerasa buffered ni..
eheheee

MAPPIAU berkata...

@anakibu

eh ye ke? (sambil purak2 buat tak tau :P)

MAPPIAU berkata...

@mie

hehehe insyaallah sikit lagi nak dapat la tuh, akak ni pun dah hampir 3 tahun berblog baru la hegeh2 nak ade BE hahahaa

kayyana berkata...

usaha tangga kejayaan

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hoyehhhhhhhhhhhhh hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...