SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 11 Januari 2011

Terima Kasih Uncle!! (Kes Terharu Lagi Nih hahaha)

Hehehehe (menyengih dulu macam kerang busuk) hai korang, sihat kah?? hehehehe (eh tersengih lagi hahaha layannnzzz). Macam ni sebenarnye di kesempatan ni nak ucap terima kasih bebanyak kat UNCLE? kenape uncle? nape tak anty ke, grandpa ke? nany ker?, jawapannye pegi la tanye uncle tuh sendiri wakakaka (ni mesti ade yang nak jontos aku ni kang hahaha)


Hari apentah tidak la ku ingat (memang slalu eh ko ni ilang ingatan :P) bukak2 blog (memang tiap2 hari bukak blog okeh :p) tengok2 kat shoutbox uncle ade tinggalkan pesanan yang membuatkan aku senyum tak perlu kata apa apa (eh macam lagu pulak ek hihihi). Lalu dengan senyuman terukir di bibir yang tak berlipstik (motippp??) terus la aku terjah masuk blog unclepunyablog.blogspot.com then tengok tajuk entri uncle Terima Award dari Puan Diana (puan okehhh puan no submit2 borang plessss wakakaka sengal sudah :P)


Meh sini aku kopipes sikit entri dari blog uncle


Sebenarnya uncle masih ingat lagi Puan Diana telah menge "tag" uncle menerusi entrynya DISINI. Uncle ucapkan ribuan terima kasih atas ingatan beliau dekat uncle nih. Siapa tak tahu nama Diana? tapi kalau dengan nama MAPPIAU barangkali semua sudah mengangguk laju betul kan?

kepada sahabat-sahabat yang tidak mengenali siapa itu Puan Diana beserta hubbynya yang gagah perkasa menabur jasa dan bakti di luar negara, ini bukan membicangkan pasal Mapiau atau nak bermain nombor ok?

MAPPIAU adalah singkatan pada ayat
" mengapa aku percaya perhubungan ini akan utuh " haaa itulah maksudnya..sori lah ..pada mulanya uncle ingatkan MAPPIAU tu operasi ketenteraan laki ko kat luar sana hahahaha !!!! uncle pun baru je tahu.

terima kasih sekali lagi diucapkan. kepada semua sahabat-sahabat uncle..boleh lah berkenalan dengan beliau. ini blog nya :



Hehehehe  terima kasih uncle sudi mengenalkan blog mappiau ni kat blog uncle, terase blog ini begitu dihargai walaupun hanye untuk mengucapkan terima kasih di atas tag kepada award tersebut. hehehe. Tang hubby gagah perkasa tuh al konfemla papairfan tu kembang2 buntuit dah tuh hahahaha, kene la gamaknye aku siap2 belikan stok seluar dalam die 2 3 kotak, abis tu dah sume stok lame kembang dek pujian uncle tuh  kan wakakakakaa dussh dusshh dusssh sedasss :P.


Kalau korang pun nak berkenalan ngan UNCLE kite nih moh kiter terjah kat blog uncle ni jom, jangan risau uncle ni tak garang deh, tapi very nice and friendly gitewwww (eceh bersepeking la pulokkkk :P). Terjah wei jangan tak terjah hehehe.




Anyway uncle kami di mappiau mengucapkan terima kasih di atas kesudian uncle mengenali kami, dan mudahan ikatan persahabatan di alam maya ini akan terus kekal yea, dan tak lupe juga ngan korang2 sume tau mudahan kite akak terus keep in touch di alam maya ni tau, insyaallah kalau ade rezeki mane tau kite boleh merealisasikan (vavavava ayattt hahaha) lagi persahabatan ni dengan berjumpe pulak kan, insyaallah.


Ni tengah senyum tak perlu kata apa apa lagi nih hiks.

-mamairfan-

22 ulasan:

apezs shah berkata...

salam

sengeh lagi kak, jangan tak sengeh hehe... sekejap disitu ada perkataan yg gerun saya nak sebut. uncle sebut : perkasa, akak sebut : perkosa pada hubby akak.. haha betul or silap tu ahakz. Wah baru nak tanya apa mksd nama MAPPIAU ni, dah diterangkan pon.. selesai sudeh persoalan yg belom ditanya haha,....;)

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hahaha haah la salah taip, biaselah dik orang kalau dah lame berjauhan memang ayat ade unsur2 lucah sikit kat situ wakakaka. Anyway akak dah betulkan dah hikhikhik (sambil tutup2 muke dengan sokabar sebab maluuuu hahaha).

eh dik kalau nak tau citer detail pasal name mappiau ni boleh klik kat sidebar tajuk KENAPA MAPPIAU?? yea hehehe.

dah terima kasih yeh sudi jengah kat sini terharu akak hekhekhek :)

FasiHaH SupiaN berkata...

uihhhhh cerianya dia hari nie ;)

nora berkata...

nak join sengeh gak ar, tak kira tak kira, takde kna mengena pun nak sengeh gak =)

MAPPIAU berkata...

@FasiHaH SupiaN

hehehehe meh la ceria2 ngan akak sekali meh huhuhu

MAPPIAU berkata...

@nora

hahahaha no hal punyer jom kite sengeh same2 jom ngeeeeeeeeeeeeeeee (ni tengah sengeh nih tauuu) hahaha

Hanis MY berkata...

wahhh sonoknyaaaa... kalau hanis pun sengih manjang i very likeee hehe..

aZIEra itu aKu.... berkata...

sonoknyeeee akak ye....nak tumpang sengeh gak la.........ngeee~~~

apezs shah berkata...

Haha berunsurkan itukan kak. Walaupun saya 'under age' tapi takpe saya paham. tetiba haha...:p

Orite saya nak g baca sana..;)

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

haah tu la kan bukan senang orang nak hargai kite nih kan hehehe (sambung sengih lagi ngeeeeee) :P

MAPPIAU berkata...

@aZIEra itu aKu....

hahahaha silekan silekan, sengeh tak perlu kata apa apa (eh hahaha)

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hahaha bagus la ko paham dik, boleh kawen dah nih wakakaka

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

udah faham maksudnya....

sekamar rindu berkata...

salam..

saya membaca entri ini dengan nada yang gembira juga...

:)

uncle yg best..:)

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hehehe maksud apekah??

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

jom la kite reramai bergumbira hari ni yea hikhikhik

uncle berkata...

hahaha terima kasih..apa lah..ko donlod gambar uncle sebesar alam..terkejut masa nak scrol down tu..nampak bulu idung 2-3 helai terkeluar hahahahhaha

terima kasih kepada semua sehabat nadia eh diana disini..kita sama-sama menyokong antara satu sama lain..jangan ada irihati sesama sendiri..berblog dengan penuh keseronokan jika dah seronok murah rezeki kita nanti hihihihi

uncle tak sempat nak tengok ayat awal kamu tu..abih lah papa bila balik malaysia kena perkosa dengan mama 7 hari 7 malam hahahahah !!!!!

anyway terima kasih kerana sudi berkenalan dengan uncle...kami sekeluarga amat berbangga mendapat pujian dari puan nadia...

terima kasih daun keladi..
jika ada member nak buat award..
uncle akan terima penuh sudi..

uncle berkata...

siap jatuh sofa tu hahahaha

MAPPIAU berkata...

@uncle

wakakaka uncle!!!! komen mu buat ku terjatuh dari sofa okeh hahahaa. ok ape bagi besau gamba tuh, saye dah edit dah tang bulu idung yang terlebih tuh kasi potong muahahaha.

hahaha saye memang tak sabar dah neh nak perkosa papairfan siap die balik nanti hmmmm biase die ye pegi keje jauh2 wakakakakaa!!

anyway uncle terima kaseyyy sebab sudi bagi support kat kami yang baru nak belajar nih terima kaseyyyyy!!!! (ala2 allycat sikit hahahaha)

uncle berkata...

jangan rakus sangat mama ooi..karang abis ayaq kat kepala lutut laki ko..tak larat nak angkat senapang bila pi sana nanti hahaha

MAPPIAU berkata...

@uncle

wakakaka mane ade rakus2 uncle, hanye cakar2 ghimau jer...hahahaha

Tanpa Nama berkata...

uikkkssss.... uikkksss.. dan uiikkssss...

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...