SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 27 Januari 2011

Test Mata dan lagi..

Salamekum.. hari ni aku nak buat test mata lagi kt korang.. so, kalu korang rasa sengal-sengal pasal keje  ari ni bleh la korang mereleasekan skit tension tu....  ataupun korang akan jadik lebih sengal bila tgk bende alah ni.. hehehe.. cekidout....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

Soalanyer... adakah garisan ini horizantal sejajar atau tidak... hehehe..

Amacam.. adakah anda semakin pening dan tension... ada rasa cam nak tumbuk skrin ni ke.. dushh.. dushh.. rileks... tarik nafas dalam2.. kang tak pasal2 kene beli skrin LCD 40inci yg lain plak.. ahaakkkss.. juz for fun..

Peace No War.. zasssss...


-papairfan-

33 ulasan:

apezs shah berkata...

Salam

mmg bagai nak rabak dah mata ni haha... bukan nak tumbuk skrin, tp tmbuk muka MAPPIAU hahaha.. lawak jaaaah.. gilerh xnak dok diam laa garisan tuh.mcmane nak tgk ni haha..

kayyana berkata...

tak horizantal tak sejajar.. anak mata berpinar adalah.... huhuh. juling da mata..

mie berkata...

sejajar je...
cuma illusi kita je nampak senget sebab coraknya..
eehheheee

MataHati @ MH berkata...

ilusi mata...
kalau tengok lama-lama, boleh pening dibuatnya

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

sudah pun juling mata guwe...

Abu Luqman berkata...

mata naik juling la..mappiau

Myaby berkata...

pening

@_@

F.I.C.K.R.Y berkata...

Ya Allah! Berpinar bijik mato den~! Kehkehkehh...
Ni bukan lagi rileks.. makin poning ado la hahaa..

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hahaha sabo dik sabo, nanti dah tak ensem akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@kayyana

nanti akak datang jumpe ko yeh nak tengok camne mate ko juling hahaha

MAPPIAU berkata...

@mie

wah!!! dahsatnyer ko dik, terer terer hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

takpe panadol aktivfast kan hadeeee (2 kali lebih cepat) hahaha :P

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

waaaaa musti lagi cun kan kakD ahak ahak ahak :P

MAPPIAU berkata...

@Abu Luqman

tula modus operandinyer wakakaka :P

jangan mareee heeee guwau2 jer hihihi

MAPPIAU berkata...

@Myaby

pegi carik panadol cepatt!!! :P

MAPPIAU berkata...

@F.I.C.K.R.Y

hahahaa tu la tujuan utamanyer okeh akekeke :P

niesz berkata...

waaa..terseksa mate den, kang xpsl2 kena g jumpe doc mate..ekekeke...tp kan kak, bile tgk lame2, garisan ni jd lurus la..ke mate niesz yg da juling..wakakaka..

updated entry : orang parit order pizza

MAPPIAU berkata...

@niesz

memang niat akak nak buat mate ko juling pun dik hahahaa tu la motip utamanyer :P

mekchu berkata...

sakit mata la diana oiiiii...... dah la bg hitam... gmbr pulak mencabar macam tuh..

w/bagai mana pun, dgn sebelah mata (sebelah lagi katup sbb tak berani tgk) mekchu dah tau garisan tu lurus bendul....

Ariffin Janal berkata...

konfem ah sejajar ! berpinar mato den ni ha

khairunnisa ♥ berkata...

pening. sejajar, cuma black tu je dia lurus or sengetkan :)

||aLeaSaRa|| berkata...

hye sis!kite dah lah angau tengok nombor kat invois di office.terjah sini tgk ni..huwaa..terus pening he3..

Tanpa Nama berkata...

huahuahauahua... skali skala bg org penin...

-papairfan-

Hanim Mahali berkata...

tak tau nak kata pe...memang mata kategori tak cukup sehat... budak speki la katakan...

sissyira berkata...

salam

sejajar..kompom=)

MAPPIAU berkata...

@mekchu

hahaha sabo mekchu sabo, sekali sekale nak buat kijam sket akekeke:P

tapi terer jugak ooo mate mekchu hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@Ariffin Janal

hahahaha berpinar takpe dik, jangan berpanau sudah wakakaka :P

MAPPIAU berkata...

@khairunnisa ♥

waaaaa pandainnyer hihihi,sekali sekale pening ok kan ahaks :P

MAPPIAU berkata...

@||aLeaSaRa||

hahaha siannyer hikhikhik, carikkk pandanol 3 papan hokeyyyyy muehehehe :P

MAPPIAU berkata...

@papairfan

hamboiiii suke eh :P

MAPPIAU berkata...

@Hanim Mahali

hehehee dun worry dik akak pun termasuk dalam kategori cam ko jugak, ni tak pakai spek nih hahahaha haru haru :P

MAPPIAU berkata...

@sissyira

w'salam,, wah!!! terer sudah!! hahaha

nora berkata...

pasni aku p cek mata

klau tahap rabun aku ber+ aku saman kooo


ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...