SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 22 Januari 2011

Test mata..

Salamekum..Arini.. aku saje je nak wat test mata korg.. boleh tak korang carik 3 patah perkatan kt dalam gambo ni.. hehehe.. cekidout..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
Dapat carik tak.. hehe.. kalu korang dapat carik maknanye mata korang tkde masalah la.. kalu tak dapat caik maknanya korang kene la g jumpa pakcik tukang mata tu.. hahaha... peace No War.. zassss...


*update: sume komen akan di publish esok harinyer yea hehehe, mau tauu sape yang dahsat  matenyer? hikhikhik tungguuuuu... akekeke :P.

-papairfan-

12 ulasan:

Hanis MY berkata...

Kak Diana sy nak jawab la soklan kat post suami akak ni hehe... sy jumpa..fuh lega den, lau tak kena g jumpa abg sepet mata tambah power spec ni huhu..."the hidden tiger" tul tak?

Kalamhati berkata...

THE HIDDEN TIGER!!..hehe betul tak?

niesz berkata...

ala kak, nape x wat contest je..hehe..niesz nampak 'THE HIDDEN TIGER'..tul x? Hehe..juling gak mate ni sampai da nk tercium laptop da cri ayat tu..haha..yeay!xyah jumpe doc mate..heee..

anakibu berkata...

THE HIDDEN TIGER


kembar 3

Al Meister Ex a.k.a MASTERX berkata...

dekat badan rimau..
the hidden tiger kan?? heee..:D

Nia berkata...

the hidden tiger

sissyira berkata...

salam

nampak, kat badan dia tu


THE HIDDEN TIGER...

senget pale cari nih..huhu

sekamar rindu berkata...

salam..

hahhaa..mata sr ni tak power laa..

tapi cuba gak tau..

ada huruf di badan harimau tu..kurang jelas..

"The ..MOOENT...entah laaa...hahaa

Mata Hati berkata...

hahaha

kat badan rimau tu ada tulis THE HIDDEN TIGER

mie berkata...

setelah digabungkan contact lens + kaca mata..
akhirnya nmpak juga

THE HIDDEN TIGER

ehheee

MAPPIAU berkata...

yihaaaaa korang sume memang terbaekk ahhh hoyehhhh hahahaha :D

sekamar rindu berkata...

salam..

mata sr kurang power laaa..

:)). wat la..lagi..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...