SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 31 Januari 2011

Vavava Tetibe Kene Tag Dari Uncle La Pulok!! :D

Hehehe, ekceli dah lame dah Uncle tag aku untuk buat, tapi cambiasak la kan, kalau tak terhegeh2 bukan trademark aku la kan wakakaka :P. Yang tak boleh tahan tuh uncle nih siap pesan tuh, kalau aku tak buat die akan datang tiap mase kat belog aku ni macam itu ahlong bukit beruntung woooooo uiiii ganeh ganeh hahaha :P. hihihi mekacih yea uncle sudi tag hamba hehehe.

Jadinyer ni yang terhegeh2 pun tatap buat jugak hokeyyyy hiks. Tag ni sempoi jugak "Senaraikan 25 Fakta Tentang Diri Anda". Vavavava 25 fakta tentang diri aku hokeyyy ayorrrkkk ape eh? (hahaha pasal diri sendiri pun boleh blurrr elok kasi pangg sedas nih :P).

Yolah yolah seteret todapoint yolah. Nak tau kan pasal diri aku (eh ade ke? fedulikkkkkk hahahaha:P)


  • Alkompem la dah kawen (motippp?? wakakaka)

  • Anak baru sorang, yang cominggg soon tengah tunggu papairfan balik lagi 2 3 hari  baru proses teeeeeeeeeeetttttttttttttttttt hahahaha :P.

  • Aku anak sulung tauuuu eh tersama pulak ngan uncle huhuhu (tapi ramai yang tak caye aku ni kakak okeh, apesal ntah sume ingat aku ni anak bongsu tak pahammm :P ahaks )

  • Umur 27 tahun lagi 5 bulan 12 hari tergenaplah 28 tahun (hahahaha hint baekk punyer biar korang prepare hadiah awal2 wakakaka :P)

  • Papairfan cakap aku ni degil (eleh degil2 pun time nak tido carik aku jugekk muahahaa :P.)

  • Tapi sedegil2 aku sangat setia orangnyer tauuuu tambah2 lagi papairfan chenta pertama aku haaaaa kelassss okeyyy (cewahhh :P).

  • Aku start gediks2 bercintan cintun ngan papairfan mase aku tingkatan 2 (haaaa kire la sendiri bape tahun dah kiteorang kenal hikhikhik :P). Yeaaa memang aku terlebih gelenyar, dulu mak aku anta pegi sekolah untuk belajar tapi aku sebokkkk bercintan cintun ngan papairfan wakakaka fedulikkkkk :P

  • Kalau korang perasan aku ni suke warne hitam, sebab aku senang ngan warne hitam, sebab tu la background blog ni gulap gulita, itu memang dah jiwe aku hokeyyy hihihihi.

  • Kadang2 aku ni cepat jugak tersentap, selalunyer papairfan la yang jadi mangse nak kene pujuk walaupun sentap ngan orang lain, haaa sebab tu la aku chentaaaaa sesangat kat papairfan ecececece :P.

  • Kalau orang baru first time jumpe aku, konpem dieorang akan cakap " uuiiiiyai sombong giler minah nih" tu yang baru nak hegeh2 kenal la, tapi yang dah kenal akan cakap " weih ko bile nak benti cakap nih tak penat ker cakap satu napas tak benti2" haaaaaa hambekk ko wakakaka :P. Dun judge a book by its mukesurat hokeyyyy hahahaha ;P.

  • Yang kesebelas ni biar papairfan yang jawab kat komen hokeyyyy (hahahaha tetiber nak feeling2 macam citer sherasi bersama kat astro tuh) wakakaka :P.

Hmmm hmmmmm aci tak kalau aku bagi sebelas jer, tetiber terhilang ingatan plak pasal diri sendiri muahahaha :P.



Pada shape2 yang tak kenal puan belog nih kan, haaaaaaaaa ni la puan belog yang agak sengal tuh wakaka (yea memang kesengalan bergande hari nih sebab aku kerojeee weiii tak cutiii huwaaaaaaaaaa :P) mencikkk tauuu.



Dan yang ni pulak adelah tuan belog merangkap suami puan belog , merangkap lagi penulis bersama belog nih yang kadang2 pun tersame sengal jugak dengan puan belog wakakaka :P.

-mamairfan-

29 ulasan:

apezs shah berkata...

Salam

Wah kak lama gilerh akak bercinta ni... tahap cinta pertama pulak tu.. ish jeles2 laaaaa... Tahniah yea kak... sengal ke dua dua tanah ni..:p

dwaty berkata...

caya la.... nak tya... sape ngorat sapr????

Tanpa Nama berkata...

ehem..ehem.. utk yg kesebelas yek..

MANJA... kalu korg nak tau.. mamairfan ni seorang yg amat2 teramat, lagi amat maha amat lah manja.. tp pada aku je la.. ahaakksss..


-papairfan-

mie berkata...

wow!!!
anak sulung?
berapa orang adik perempuan?
hahahaaaaa

lepas ni tunggu entry,
"kisah cinta papairfan dan mamairfan"
hehehehee

@mel berkata...

salam mama&papirfan..

note:

Statement papa irfan tgh bodek mama irfan kat atas tu...

maklum la baru sampi msia..
dah dekat tp jauh???

by the way selamat berbahgia wat family mapiau hendaknye...

uncle berkata...

terim akasih sudi jawab tags dari uncle hihihi skrg terselrah sudah apa yang ada pada diri mu itu..makin glamer lah tuan punya blog lepas ni hahahah

zati embong berkata...

haha..baca je entry nih,terus kenal cmne orgnya sis O.o

bunga berkata...

kelakar la puan punya blog..

L.e.y.h.a berkata...

perghh...gmbr tn kat subang tu plg x blah tu kak...hepi mcm nak pgi hanimun. hahahah

Hidayati berkata...

napa akak baca macam tak cukup 25 pulak. Ni mesti sebab... best giler n3 ni. Betul Diana.., tak puas akak baca.

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hurrmm alhamdulillah dik bertahan sampai sekarang, jodoh sume tuh.

hahaha datang angin sengal memang due2 sengal kedaung hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@dwaty

upssssss teeeeetttttttt hahaha, nanti ai story morry okeh hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@papairfan

ehem ehem hihihi ni yang sayang lebihhh nih huhuhu, rindu oh :P.

MAPPIAU berkata...

@mie

hahaha ko lambat dik adik fomfuan akak sume dah tak available lagi dah, tapi kalau ko mau jugak kene la akak mintak mak akak proses dulu sanggup kah ko tunggu?? teeetttt akekeke :P.

haaaaa mane tau nih nak kuar kisah cinta hihihi tunguuuuuuuuuu :P

MAPPIAU berkata...

@@mel

w'salam, takpe disebabkan lame tak jume bodek2 pun saye tak kisahhhh (hahaha cube hari2 jumpe mau dush dush dush kat papairfan akekeke :P)

MAPPIAU berkata...

@uncle

same2 kasih uncle, hah??!! glamer ayoyoyoyo tang mane pulak tuh uncle, tak sesuai okehhh hahaha :P

MAPPIAU berkata...

@zati embong

tapi ingat tak kenal make tak cinte (ecececeh) hahaha :P

MAPPIAU berkata...

@bunga

hehehe biase2 jer hihihi.

MAPPIAU berkata...

@L.e.y.h.a

haaaaaaaaaaa tau takpe mentang2 la dah 9 bulan tak dapek nak hanimun kan, paham2 sendirik sudah akekekekeke :P

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

hahaha memang kurang sifat pun kak fakta tuh, tetiber jer terhilang ingatan pasal diri sendirik hahaha,

anyway thanks kak sebab sudi gak bace citer merapu saye tuh hiks :))

sissyira berkata...

salam pagi selasa =)


cinta sejati ni,,,bukan senang nak cari lelaki yang boleh pakai sekarang...

MataHati @ MH berkata...

kempunan nak tahu lebih banyak lagi...hehehe ;p

mekchu berkata...

ehh.. tgh memproses ke tu?? hahahaha... maklum lah hujan2 kan...

baru tai sebenarnya papairfan tuan belog ni ehh?? kalau tak de entry ni, memang tatau..

Hanis MY berkata...

sempoi dan comel i likee haha tak tahan tang motip tuuu...

MAPPIAU berkata...

@sissyira

Alhamdulillah dik :)

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

hah kempunan?? bape bulan dah nih akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@mekchu

belum lagi la mekchu, pemprosesan masih belum available lagi lorrr huhuhu.

haaa dah tau la ni kan hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hahaha motip2 tuh trademark tuh dik akekeke ;P

sekamar rindu berkata...

salam..

Irfan dah besar dah..leh tambah lagi tu puan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...