SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 4 Januari 2011

Walauweiiiii Aku Terharu Lagi Okeyyy Sungguh La Haihhh Tenkiu MIE !!!!

Mase aku tengah dok bercengkerama ngan papairfan kat YM tetibe papairfan bagitau "sayangggg tengok blog mie" Dalam hati aku ape kehal pulak mamat ni, orang tengah syiok2 melepas rindu berahi tetibe suh tengok blog orang lain pulak potonggg tauuu potonggg :P. 
Dengan muke muncungnyer boleh sampai lubnan aku pun terus capai tikus then terus la pegi kat sidebar blog aku pastu cariklah name si mie ni haaa. Sekali bile bukak tengok2 tajuk walauweiiiiiiiiiii terus rase speechless okeyyy (hilang terus muncung yang panjang sedepa tadi tuh wakakaka)



Ghupenyer mie ni review pasal blog mappiau ni ngan blog Teh Ramuan, ohmyblog!!! memang series teruja sampai terketar2 la tangan aku nak komen kat entri die tuh (eceh giler poyos eh macam la ade orang nak heran ngan blog ko kan :P hahaha)


Okeh okeh meh sini aku kopipes sikit review dari mie nih (oh terharunyer sob sob sob sob sambil carik kain tuale irfan buat lap hingus :P)

Rasanya aku tak pernah review mana-mana blog. Pasti dianggap sebagai blogger sombong!! Kali ini, saja-saja nak review blog yang memang akan aku buka bila online. Sebenarnya ada banyak, cuma nak pilih dua dahulu. Iaitu Blog "Mappiau" dan "Teh Ramuan"

 Blog "Mappiau" agak lama juga ditubuhkan. Diusahakan oleh pasangan suami isteri yang lebih dikenali dengan "mamairfan" dan "papairfan". Kenapa mesti Irfan? Apa salahnya letak "Mie". Irfan merupakan anak kepada pasangan ini. Nama sebenar mereka adalah "Kak Diana" dan "Brader Adha" ini melalui file FBI aku. haha!!!

Walaupun perbezaan masa dan tempat, blog ini tetap di update oleh geng "Mappiau" ni. Sorang di Malaysia dan sorang lagi di Lubnan. Agak menarik jika dibaca walaupun blog ini lebih kepada personal blog. Diharap, blog ini dapat teruskan perjuangan dan hidup berbahagia walaupun berjauhan. maklum la, bakal-bakal isteri aku pun akan berjauhan juga nanti. Jangn lupa terjah [http://mappiau.blogspot.com]


Terima kasih dik diatas keperihatinan ko kat blog kiteorang yang asyiklah citer pasal personal sampaikan ade orang yang muak ye dak? nasib la haih itu care dan identiti masing2. Ade yang tak suke aku tak boleh nak pakse, masing2 dah besor gedabak kan, sendiri mau ingat sudah (eh ni apehal teremo plak nih tak paham tak paham :P)


Sebenarnye nak ucap terima kasih kat MIE aka mietos sebab sudi doakan kebahagian kiteorang mekacih dik, akak doakan mudahan ko sentiase diberkati dan berjaya di dalam ape jua bidang yang ko ceburi dik, tak kirelah di alam maya atau realiti (pergggghhh ayat nak yang terbaekkk je eh hahaha)


Okeh kalau korang nak bace review keseluruhan dari blog MIE ni jom terjah SINI (ececeh dik malu pulak yea gambo tunjuk belakang yea ececece) hahahaa.

-mamairfan-

11 ulasan:

Hanis MY berkata...

tahniah! syoknyaaa ada org review blog!

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hehe thanks tula tuh tak sangke ade yang sudi review :)

mekchu berkata...

diana, tolong wat review belog oren kuning ku... boleh?

MAPPIAU berkata...

@mekchu

uhukkkkkk!!! (tercekik iceblended) hahahaa oh mekchu layak ker saye ni nak review belog mekchu, owwhh terase kerdil sunggula diri ni owh. huhuhu.(sila kasi pangg 4dasss)

Tapi jike mekchu sudi insyaallah akan ku review demi mu kak (eceh)

hehe

Cik Eka berkata...

hehehe....mula2 dulu kan eka pelik jugak...
kejap lubnan,kejap mlaysia...
rupenyer akak berjauhan dgn hubby yer...hehehe..
eka pon suka jugak masuk belog akak....
semoga berkekalan...

MAPPIAU berkata...

@Cik Eka

hehehe terima kasih dik, nak buat camne dik memang dah kehendak keje terpakse la berjauhan (sob sob sob)

anyway terima kasih yea doakan kami

akak pun sokaaa jugak masuk blog eka yang fink2 tu hihihi

||aLeaSaRa|| berkata...

yuhuu..kite tmpg hepi review dpt good feedback he3...kite dan semua doakan wpun uols berjauhan,tapi dekat di hati.mmg suka lpk sini mcm2 citer.

MAPPIAU berkata...

@||aLeaSaRa||

alahai dik terharunye akak, terima kasih yea sebab sudi doakan yang terbaik untuk kiteorang, mekasihh sesangat tauu :))

mie berkata...

terkacau suami isteri bercinta dalam ym!!
hehehee

Tanpa Nama berkata...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

Tanpa Nama berkata...

Daniel: Apprendre les uns des autres est le meilleur moyen pour apprendre. je vous remercie beaucoup.

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...