SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 14 Januari 2011

Yang Dapat Sesuatu Tuh!!! Sebenarnyeeeee....hihihihi :P

Hahahahaha aku dah gelak guling2 dah bace tajuk hadoiiilah, series dow komen2 korang buat aku senyum2  sampai terlinga membawa ke mulut balik okeh (wakakaka sikit punyer lebar aku senyum :P). Kepochi2 sungguh yeh korang, tapiiiiii akhak sokaaaa okeh kepochi2 nih sebab akhak jugakkkkk begitu okeyyy wakakakakaka. Ni sume pasal cerite malam tadi la ni kan hehehehe

Yela yela aku nak bukak la nih hahahaha


Eh eh ade parcel lorrrrrr sape bagi ni weiiiii uiiii tak sangkenyer (wakakaka panggg sedas mau?gelenyar eh), kemas kan balutan die hehehehe.


Dengan rakusnyer aku membuka balutan tuh dan Eh dalam balutan ade kotak laaaaaaa, hihihihi ape tu weiiiiii hahahaha


Eh dalam kotak ade barang laaaaaa, wakakaka (gelinyer aku taip macam nih :P)




Taraaaaaaaa walauweiiiiii comey giler okeyyyy, see saw frame ghupenyer, akhak soookaaaaa akhak sokaaaaaaa muahahahahaa. Eh tapi dari siape yek? kuang kuang kuang, orang japan kah? orang lubnan kah? orang kedah kah? orangorang kah? (eh tetibe :P).



Jom kite tengok pulak siape empunyer diri yang sudi kasi ini hadiah kat hamba (ceeewahhhhhh :P)




Ehem ehem tau tak sape tuan empunye blog kat belakang frame tuh hihihihi, haaaaaaaaa tak tau?? hamboiiii manje eh tak nak teka sendiri, nak jugak akhakkk ni bagitau hahahaha. yolah yolah sebenarnye frame comey tuh hadiah dari si MIE ni la haaa kenal pun kan hikhikhik, sebab ade satu hari tuh tetibe die buat review pasal blog nih, waaaaaaaaaaa best kan si MIE nih dah la die review blog aku nih, pastu siap bagi sevinier pulak tuh walauweeeiii terbaeeekk ah ko dik (hihihihi mesti la kene kipas sikit okeeyyy muahahaha alaaa pakai kipas sate je puuunn hikhikhik).



Hehehe jom kite tengok sape lagi yang best bagi kate2 perangsang kat aku untuk bukak hadiah tuh ngeh ngeh ngeh. (wah bukak hadiah pun nak ade kate perangsang eh? hahahaha).


Hamboii apezs tetibe nak salah alamat yek, hahaha takde maknenyer dik oiii. Ni betul2 kejadian nih alamat kat tempat akak hahahaha, tapi dik sowiii bukan dari papairfan sile cube lagi yea hahahaha. 


Lyn,  hehehe tu dah tau dah ape kan comeyyy kan hadiahnyer hikhikhik. 


Hanis, akak tau dik ko memang suke bab kepochi2 nih hahahaha, so no lomentik2 lorrrr dari si MIE ni lorrr, hahahaha. Kang lomentik2 ngan MIE nanti papairfan anta peluru berpandu israel kang kat akak wakakakakaa :P.
 

 
Hahahaha papairfan pun tak tau okehhhhh barang ape,  tu yang ter jeng jeng jeng tuh nak ajak bergonjeng ke hape tuh wakaka. 


Sekamar Rindu, hehehe tak la cekgu hadiah dari lubnan nanti hujung bulan baru collect hihihihi.



Fifiey, di dalam ade lah frameee yang comeyyy hihihi, eh sempat lagi tau si fifiey buat akhak tersengeh panjang hihihi, anyway tenkiu Fifiey biase jer header tuh, papairfan punyer hobi la tu suke buat hehehe.


Iris, haaaaa dah tau dah kan hehehe. 


Hahaha tu die tuan punyer diri pun terkepochi jugakkk hahahaha, okeh okeh okeh dik memang kemas balutan tu okeeyyy pandainyer balut eh, hehehe mekacihhh dik sudi bagi kat kiteorang hadiah tuh sooooka sangattt hihihi betul ni tauuuuu ngeh ngeh ngeh.





cik yatt, haah seronok banget seyyyy, memang sengeh tak perlu kate ape ape dah nih (eh hahahaha). 


Syira dah tau dah kan ape tuh hihihi, takpe dik akhak suke bizi2 neh, hikhikhik. 


Epin, hohohoho for u? ooow no no no no only for me okehhh wakaka, kalau epin nak for u pegi la torai ngorat si MIE tuh, wakakaka.




Akish, hahahaha ai like kepoh2 nih tauuuu dah bukak dahhhhh besttt okey hadiah die, hihihihi. 


Yana, hamboiiiiiii tak menyempat eh ko dik hahahaha.


Nora, hahaahaha boleh boleh mintak kat MIE!!! (hahahaha masak mie ni karang :P).

Akekeke anyway aku memang terhibur la ngan komen2 korang tuh, soooooka sangat tauuu terima kasih yea sudi berkongsi kegembiraan ngan aku huhuhuhu.


Kepada MIE mekasihhh bebanyak yea dik sudi bagi hadiah tuh kat MAPPIAU, akhakkk soookaa okeh tenkiu, tenkiu, Haaaa kalau korang nak jugak hadiah macam tu kan jom terjah Belog si MIE ni haaaa (matiklah si mie ni marah kang ni, die nak kene bukak kaunter hadiah kat koranggg wakakakaka.:P)


Hihihihi sekian, dari Orang yang sooooookaaaaaaa hati, lalalalalala :P

-mamairfan-

36 ulasan:

apezs shah berkata...

Salam

Wah kak salah teka la pulak..
tapi xaci saya pn nak juga la.. nak nak nak nak juga..:p

||aLeaSaRa|| berkata...

walaa..kite pun nak jugak bestnya!mesti spjg hari sym sokmo he3...

cik puan akish berkata...

shomell okey frame tuh....

=)

sesomel org yg komen kat belog ini..ahhhhahahaha..tetibe....

mau interprame jugaksss....

=D

niesz berkata...

coemey nye adiah tu..alololo..cute..ley renang2 lg kat ctu..ehe..

aZIEra itu aKu.... berkata...

bukak pn hadiahnye ye...:) cute adiah 2....ngeee~~~

||aLeaSaRa|| berkata...

yuhuu sggh sini bw award ambil ye

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/01/alhamdulillah-rezeki-hari-jumaat.html

nora berkata...

hhahaha nk g cari mie skarang gak

mie berkata...

fuh!!!
nasib baik suka...

Tanpa Nama berkata...

wahhh.. kiutnye frame tu.. bleh la letak gambo model itam putih yg ada kt side bar tu kan mamairfan.. hihihi.. by the way MIE.. mokasih byk2.. orang berbudi kita berbahasa.. nantikan hadiah balas dari Lubnan plak..


-papairfan-

sekamar rindu berkata...

salam..

cantiknya hadiah tu...:))

tahniah buat puan..:)

kayyana berkata...

kak d, nntikan sebab akak dpt hadiah smua dok cr blogger tu minta hadiah.. ingat besar tp ok ape. cantik u... hahaha. lehlah letak gambo tu.. nnti yana dtg tgk2 eh eh mcm kenal je frame tu kan kan kan.

cik yatt berkata...

wah..shomellnye adiah tu...

mekchu berkata...

ceria nya muka.. kalahkan lampu funfair... heheheh..

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

hahahaha kalau nak pegi terjah Mie!!! hahaha

MAPPIAU berkata...

@||aLeaSaRa||

haah dik memang ari nih senyummm tak perlu kate ape ape jer dari pagi sampai la petang (uihhh lenguh dah ni mulut wakakaka)

MAPPIAU berkata...

@cik puan akish

wakakaka macam tukang komen boleh terconnecting ngan kecomeyylan hadiah pulak tuh hahahahaa layannnnnzzzzz :P.

MAPPIAU berkata...

@niesz

haah tu la pasal cute banget seyy siap boleh swing2 lagi akhak sooookaaa hihihi

MAPPIAU berkata...

@aZIEra itu aKu....

baru hegeh2 mau bukak dik, tu la tuh cute kan hadiahnyer secute penerimanyer (eh tetibe wakakakaka :P)

MAPPIAU berkata...

@||aLeaSaRa||

waaaaa dapat award lagi mekacihhh dik, harus ku terjah okeh hihihihi

MAPPIAU berkata...

@nora

hahahaha carik jangan tak carik, habaq kat mie i kim salam bebanyak yek kat die muahahaha (masak mie ni kang hahahaha)

MAPPIAU berkata...

@mie

hehehe musti la sooookaaa dik, comeyyy tau frame tuh siap boleh swing2 lagi hikhikhikhik

MAPPIAU berkata...

@papairfan

bluekkkkkkk hahahaha

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

w'salam, terima kasih cekgu, tu la suke sangat dengan hadiah tuh hehehe.

MAPPIAU berkata...

@cik yatt

haah tu yang soooka tuh hihihi

MAPPIAU berkata...

@mekchu

hahahaha dah dalam hati ade fun fair kan haruslah dari hati membawa ke muke gitewwwwww muahahahaha

Hanim Mahali berkata...

wah, syoknya akak... hati berbunga mekar dapat hadiah... congratz!

Hanis MY berkata...

adik kepochii sudah dtggg hahaha, wah tersentap bila ckp dr jepun (terus fikir ada anta brg ke kat akak perasan betul haha...) bila ntah minta alamat, akak syoookkk okkk i sungguh jeles tahap angkasa lepas huhu..nanti leh la ltk gambar romantika wehuu i likee...

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hehehe takpe dik, only bloggers jer yang tahu hadiah ape die dapat kalau buat macam tuh hehehe :)

meh la datang tengok no hal punyerr hihihihi comeyyy tauuu hekhekhek.

Ni pun firstime dapat hadiah dari blogging okehhh hihihi :))

MAPPIAU berkata...

@Hanim Mahali


hehehe mekasih dik, mane tak mekar nyer dik, ni la pestime sepanjang berblogging akak dapat hadiah hehehe, tu yang teruja lebey sket tuh hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hahahaha tu namenyer hint secare halus nak minta bagi hadiah tuh dik muahahaha,

harus okeh nanti akhak letak gambo lomantika de amoiii eh amorrr gitewwww wakakaka :P.

sissyira berkata...

salam

tau jugak akhirnya...

hehhe...comel tu...comel sangat....

sekamar rindu berkata...

salam....puan,'

saya tumpang gembira...:))

uncle berkata...

suruh dia antar kat uncle pulak !!!! hahahah

MAPPIAU berkata...

@sissyira

haah kan dik comel hihihi :)

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

terima kasih SR, kerana selalu menyokong kami di mappiau :))

MAPPIAU berkata...

@uncle

baaeeekkkk, saya yang menurut perintah, hahahaha hambikkk dah kuar ayat gomen dah wakakakaa :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...