SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 2 Februari 2011

Award Dari Lynmafia80 :)

Punyer la berzaman si Lynmafia ni bagi award kat aku, la ni baru la aku hegeh2 nak buat entri terima kasih kat die, hadoiii la dik sowiii sesangat sebab terlupe sangat2 tau ni maybe berjangkit dengan penyakit pelupe si nazmi raja lawak nih (ceh tetibe nak babitkan orang lain bertanggungjawab same hahaha :P).

Okeh la korang award ni aku dapat dari Lynmafia, haippp die ni bukan mafia okeh mahupun mafiawars ataupun geng mafia tidak same sekali NO NO NO. Die adelah seorang perempuan biase yang baik, sopan dan ayu gitewwww, (waaahhh tu dia ayat bodek sudah mariii hahaha :P).

Award ni Lynmafia bagi sempena untuk mereka2 yang sudi memfollow blog die, dan altermasuklah aku salah seorang dari mereka (cewahhhh tetibe nak skema :P). Anyway mekacih yea dik sebab sudi bagi award ni dan sudi singgah blog akak jugak.

Haaaa kalau korang nak jugak dapat award kiut miut tuh ape lagi terjah la Lynmafia80 ni punyer blog, pegi la kenal2 ngan die okeyyy tak rugi pun, ape salahnyer menambah kenalan kan kan kan. Korang kan suke kan berkenal kenalan ni kan kan kan. hihihihi.

Okeh tata :).


-mamairfan-

18 ulasan:

Hanis MY berkata...

weewiittt tahniah dapat award!

apezs shah berkata...

Salam

Morning kak diana.. family okeh?
Akak kan followers terbaik hehe..;)

nelly berkata...

tahniah .
=)

nora berkata...

bile ko nak bagi award kat aku lak ni (tetibe =p)


ENTRY HOT : Pakej Lengkap

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

wahhh!! mekacih mekacih (sambil lambai2 tangan ala2 missworld :P) hahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

morning dik (walaupun akak baru jengok tengahari :P). alhamdulillah dik family sume sihat :).

hikhikhik mekacih, manede biase2 jer (sambil shy2 cat) ;P

MAPPIAU berkata...

@nelly

terima kasih :))

MAPPIAU berkata...

@nora

errrkk tetiber terhilang ingatan lalalalala :P

Hidayati berkata...

Evening Diana.., tahniah.

yad'z berkata...

shomell... hehe

mie berkata...

wow!!
gue nak tempah mafia nnti la..
ehehee

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad berkata...

tahniah2...:D

sissyira berkata...

salam pagi khamis =)


besh dapat award...tapi kdg2 tak sempat nak follow up...

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

hehehe petang kak :)

MAPPIAU berkata...

@yad'z

hehehe :))

MAPPIAU berkata...

@mie

waaaa mau tempah buat bodiguard waktu malam kah? teeeettt hahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad

tocei tocei :))

MAPPIAU berkata...

@sissyira

salam malam khamis :P.

haah betul tu dik, award yang ni pun dah berzaman akak dapat la ni baru nak publish hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...