SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 18 Februari 2011

Contest : Kisah Pelaut Terlampau Pilihan

Jap yeh cerite pasal dinner kat kuantan aku kasi peram sikijap, sebab tetibe mood rase nak join jugek contest anjuran mie nih hehehe.

Mie nih die buat contest sempena nak sedekahkan lebihan hadiah die yang manyak gilos tuh (vavava baiknye budak nih musti cool jer perut mak die tau hahahaha :P) Eh ade yang nak submit borang especially gadis selatan? silekan silekan silekan, borang still available lagi tuh, boleh di dapati secare manual menerusi tuan empunya diri ataupun melalui online via mietos blog wakakaka (tetibe jadi agen pemusnah jodoh la pulak muahaha :P).

Okeh okeh Mie dah jeling maut dah kat aku tuh, yela yela akak seteret todapoint la ni haa akekeke :P. Wokeh!! Mie nih anjurkan Contest Kisah Pelaut Terlampau Pilihan haaaa hambekk ko tajuk nak dahsat2 okeh hahaha. Contest ni sonang bangat okeh juz korang pilih salah satu entri yang die listkan kat SINI pastu ko ceciter nape korang rase korang suke bangettt ngan entri tuh hehehe.

Haaa nak tau aku pilih entri yang mane menjadi pojaaan haaaaatiku (sile bace slang versi citer p.ramlee okeh :P) hehehe entri [RAYA DI TENGAH LAUT PART 1] dan [RAYA DI TENGAH LAUT PART 3]. Mie!! ko suruh pilih satu entri jer kan, tak kire akak nak jugekk pilih due entri tuh fedulikkkkk muahahaha :P.

Hahaha nak tau nape beriye gelenyar aku nak sangat pilih 2 entri tuh haaaaa meh sini aku kasi tunjuk meh ngeh ngeh ngeh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V









 sume gambo cilok dari blog Mie!! ngeh ngeh ngeh


Waaaallaaaa!!! nila la motipnyer nape beriye mengades aku nak pilih sampai due entri sangat tuh :P. Sebab ade citer pasal makanan sedap2 wei, padahal mie juz cerite pasal pengalaman die beraye kat tengah laut tapi aku lagi kisahkan tang makanan tu, uiiii tak tahan aku nengok kecur2 dah air liur aku ni haa nyum nyum!! (dasar buruk lantak punye olang nih wakakaka :P).

Wokeh jom wei reramai meriahkan contest nih, senang banget sih hikhikhik nak hadiah tak? hehehe. Nak join moh kelik SINI, sume syarat2 dan care2 penyertaan ade kat situ wokeh. Tarikh tutup 28 februari 2011!!.

Mie!! amacam? boleh ka ini macam hikhikhik (baik ko kate boleh dik kalau tak akak campak ko kek laut tu kang wakakakaka :p,  macam banyak kudrat haku nak campak2 anak orang :P).



-mamairfan-

11 ulasan:

Hanis MY berkata...

wah goodluck akak diana yang vouge de vasss...

nelly berkata...

gUD LUCK
=)

mie berkata...

wow!!
terliur juga ni..
boleh tolong buatkan makanan macam ni?
thank z sebab join..

contest approved!!

sekamar rindu berkata...

salam...

mesti menang ni...:))

tehr berkata...

saya pun belum join lagi
nampak gya nak kena cari idea malam ni
goodluck

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

vavava tenkiu adek manissss hahaha

MAPPIAU berkata...

@nelly

tenkiu dik :)

MAPPIAU berkata...

@mie

hahaha memang motip buat entri nih nak bagi ko terliur dik akekeke :P.

ape nak tolong buatkan? tolong makan kan same2 akak boleh lorrr hahaha

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

insyaallah SR, mudahan begitulah

terima kasih :)

MAPPIAU berkata...

@tehr

insyaallah ade nanti idea tuh, join jangan tak join ngeh ngeh

tenkiu yea :))

Ratu Borak berkata...

lapa tgk mknn ni...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...