SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 8 Februari 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Hehehe cam biasak la kalau tang contest edit2 gambo ni alkonpemla papairfan mengeletis nak join kan  hahaha :P.  Pastu dah kebetulan aku di tag oleh Amel, apelagi akan aku teruskan jugak untuk join contest nih (ececece:P).



Okeh contest yang aku nak join kali ni Contest Pic Hitam Putih Paling Cool ! anjuran si Gadis Bermata Coklat hehehe musti cantek orangnyer nih kan kan (hahaha sudah mau setart bukak suis aircond nampakkkk akekekke :P)

Kalau korang nak tengok syarat2 untuk contest nih boleh terjah SINI yea. Dan gambar hitam putih yang bajet ala2 cool yang papairfan dah edit untuk contest nih adelaaaaahhhhh jeng jeng jeng.....(eceh nak bersurprise2 bagai gediksnyeewwwww wakakaka :P).

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
V





Plingg!!! 

Hahahaha tetiber jer nak pling2 bagai tak paham :P. Hikhikhik ni la gambo yang papairfan taruhkan untuk join contest nih. Ni sume gambo kenangan mase papairfan join MALBATT 2 hari tuh. Tu sume gambo die dengan geng2 Malbatt 2 la tuh hihihi.

Dan penganjur ni tawarkan hadiah berupa RM100 (tetiber bebola mate ade lambang $$$$ daaaa akekeke :P). 

Kalau la di takdirkan gambo papairfan tuh menang untuk contest ni dan kiteorang dapat RM100 tuh memang kiteorang rase bersyukur sangatlah, sebab tak lame lagi papairfan dah nak tamat MALBATT 2, dan kiteorang merancang nak pegi berjoli eh bercoti2 sakan la kan, jadinyer sekiranya menang, dengan RM100 tuh boleh la topup kiteorang punyer duit minyak kete untuk kiteorang pergi bercoti2 Malaysia nanti akekeke. Lagipun dah lame dah kami anak beranak tak spent mase together2 kan 9 bulan tuuuuuu :( (eh tetibe nak touching2 bagai lagiii la tak paham hahaha :P).

Aku rase macam nak tag PemataIbu, Syafiq, Yana, Dida dan Apezs haaaa cukup pun 5 untuk join contest nih okehh hihihi.

Tarikh tutup untuk contest nih 1 Mac 2011, hehehe ade mase lagi okeh korang nak edit mengedit so ape lagi moh la reramai kite join contest ni weiiiii, eh lupe lak terjah SINI yea hihihi.


Okeh tata dan doakan kami berjaya  :).

-mamairfan-

47 ulasan:

cik puan akish berkata...

wala....

mmg kewl gile!!!

cun....

=)

kayyana berkata...

wah....!!!!!!!!!! kak d tag i lor... so touching.. ok2 i try gune photoshop.. hua hua hua

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wah banyak dahnie terlepas contest montest.nnt bila lenggang masa cket i wat come back to contest2 sumer k...

mie berkata...

tu dia..
inspirasi dari ban of brother ni..

band of brother from Malaysia...
gud luck!!!

Hanis MY berkata...

tu diaaa baba2 edit gambar ni mmg terbaik la! akak takmo join contest vintage ka? ni link dia...
http://komandthetypewriter.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

sy tak reti nk edit2 gmbar ni sadis betul!

MAPPIAU berkata...

@cik puan akish

hihihi thanks :)

MAPPIAU berkata...

@kayyana

sajer akak tag ni nak bagi ko cepat pandai gune photoshop hahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina abd halim

hahaha takpe take ur time okeh hiks :)

MAPPIAU berkata...

@mie

hehehe thanks mie :). harap2 ade luck!! hihi

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

Hehehe wokeh dik nanti akak terjah okeh, alaaa ni pun papairfan baru nak belajar2 lagi nih. hiks :)

nelly berkata...

wah ..cool !!!

=)


gud luck ..

Shiela Latif berkata...

semoga berjaya ya mamairfan... =))

Syafiq Rosli berkata...

all da best kak

dwaty berkata...

gud luck sis... rindu sangat la tu ngan papairfan... sweetnya...

MAPPIAU berkata...

@nelly

thanks dik :)

MAPPIAU berkata...

@Shiela Latif

hehehe mekacih harapnyer begitu la :)) hihihi

MAPPIAU berkata...

@Syafiq Rosli

thanks dik :))

MAPPIAU berkata...

@dwaty

hehehe memang rindu sesangat tiap mase hiks.

anyway mekacih yea :))

shi3la berkata...

wahh teror nyer edit,terbaik..!!rajinnyer la join contest,good luck yer..

Amni berkata...

cantik la kak! kreatif! kalau saya nak join, tak tau nak letak gambar apa... jarang amik gambar sebenarnya.. banayk gambar site construction je.. boleh? eh?

MAPPIAU berkata...

@shi3la

hehehe ni pun sebab dah di tag rajin la join kalau tak memang ngelat jer la hahaha :P

MAPPIAU berkata...

@Amni

hahahah site construction pun okeh jugak hape nak buat jadi hitam putih, mesti lagi cool tuh akekeke :P

L.e.y.h.a berkata...

1 MAc - HUT TD. =)

sekamar rindu berkata...

salam..

memang cool...mesti menang laaa ni..

:))

MAPPIAU berkata...

@L.e.y.h.a

hehe papairfan tau la tuh hiks :)

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

insyaallah...mudahan begitula

hehehe terima kasih SR :)

nazirulhazwan~ berkata...

fuh, terbaik kot gmbr ni, klu tak mng btau den, bia den tembak penganjur

nelly berkata...

welcome kak ..

khairunnisa ♥ berkata...

^__^ Goodluck mamairfan <3

MAPPIAU berkata...

@nazirulhazwan~

hahaha ganeh ko naz

MAPPIAU berkata...

@nelly

:)) hihihi

MAPPIAU berkata...

@khairunnisa ♥

mekacih yea :)), insyaallah

mimie berkata...

cantekkk pict ~gud luck taw ^____^

Yastro berkata...

Semoga berjaya...

MAPPIAU berkata...

@mimie

hehehe mekacih :)

MAPPIAU berkata...

@Yastro

hehehe terima kasih :)

apezs shah berkata...

Salam

Kak kenapa adek tak tahu kena tag ni haha.. Lagi pulak kan kena jOIn jg ke? Paksa erk hehe.. :p

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

akak tag ko tu dik, sebab tetibe akak teringatkan ko huhuhu.

terpulang la sama ade apesz nak join ke tak takde paksaan hihihi.

zati embong berkata...

hihi,panglima2 negara O.o

Smartlah kak.

MAPPIAU berkata...

@zati embong

hehe tenkiu dik :))

niesz berkata...

gud luck kak..sgt cool pic nie..

MAPPIAU berkata...

@niesz

mekacih dik hehe :)

anakibu berkata...

nanti kembar 3 join...tgh try nak snap pic kembar ber3...

MAPPIAU berkata...

@anakibu

hehehe join jangan tak join hiks :)

qushaira berkata...

wahwah/...gudluck...^_6

MAPPIAU berkata...

@qushaira

mekacih :)

siti fatimah berkata...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...