SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 5 Februari 2011

Hepi Chinese New Year...

Salamekum.. Mintak maap la yea.. dikala ini aku sedang membizikan diri dgn mamairfan dan jgak irfan.. hehehe.. mokasih byk2 coz memahami situasi kitorg skang ni.. ahakkksss..  al maklumla.. kan aku baru blk dari obersea.. mesti la bizi skit.. opssss..


Anyway.. jadual aku penuh skit minggu cuti ni.. so, nak BW pun tak sempat.. insyaallah.. kunjungan balas akan dibuat sejurus selepas abis cuti.. Hepi Holiday.. Peace No War.. zasssss..


-papairfan-

20 ulasan:

L.e.y.h.a berkata...

hepi holiday yo tuan...ngih2

MataHati @ MH berkata...

selamat bercuti-cuti family...
lama tak jumpa, sure banyak cerita nak dikongsikan bersama family dan rakan2..

mie berkata...

selamat bercuti..
gunakan masa sepua2nya bersama keluarga tersayang...

p/s: kesian kepala irfan kena himpit kanan dan kiri... ehhe

anakibu berkata...

waaa...kong chi fa chai....kembar 3 tak cukup tangan.....

MAPPIAU berkata...

leyha: tocei.. tocei..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

mmg tak larat dah nak bercerita ni.. terlampau byk.. hehehe..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@mie


tocei.. tocei.. bukan takat kepala je.. abis satu badan kene impit.. hahaha..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@anakibu

wahh.. ko ada buat open house ke.. blk ni bleh la buat lg yea..

-papairfan-

sissyira berkata...

salam

kak, selamat bercuti bersama yang tersayang,,balik cuti nanti buat tag syira ni yea ..terima kasih..hehe


Jom Baca dan Komen--Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

sekamar rindu berkata...

salam...

selamat berbulan madu...:)..


moga bahagia selalu.....

zati embong berkata...

hihi..happy berhOliday..time fOr cuti2 malaysia!

anakibu berkata...

papairfan : laporan tamat misi belum settle lagi tue....waaaaaakakkakakaka

MAPPIAU berkata...

@sissyira

hehehe tenkiu dik, nanti akak terjah :)

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

hehehe terima kasih cekgu :))

MAPPIAU berkata...

@zati embong

hehehe hoyehhhh hiks :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

selamat bergembira....

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

thanks kakD :)

niesz berkata...

niesz cuti x g mane pon..duk uma ngunyah limau..haha..

MAPPIAU berkata...

@niesz

vavava tu satu aktiviti yang best jugak tuh hiks

Ameer Hamzah berkata...

happy family

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...