SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 19 Februari 2011

Iklan jap... uniknya 2011...

Perhatian.. ini adalah N3 dari papairfan..hehehe.. sori la coz lama sgt aku tak update blog ni.. asik mamairfan je tlg update semenjak aku blk dari Lubnan ari tu.. biasa la.. mesti la aku nak lepaskan rindu aku kt diorg.. so, agak terabai jugak la blog ni.. nasib baik la mamairfan ada.. hehe.. anyway, ari ni aku ambil alih jap coz mamairfan tgh sakit mulut (ada ulser kt dalam mulut).. apa kesss..

ok ok.. apa yang aku nak bagitau ari ni adalah kenapa uniknya tahun 2011 ni.. eh, ramai ke yang tau.. fedulik kan.. korang tau tak kalau umur korang dicampur dengan tahun korang lahir akan jadik nombo 111.. haaa.. cekidout... amik kalkulator..

contoh,

Tahun Lahir mamairfan: 1983
Umur dia tahun ni:  28 tahun

Tahun lahir = 83 (a)
Umur = 28 (b)
so,  a + b = 111

see.. jadik tak... ok tak caya lagi.. tgk ni plak contoh ke 2..

Tahun lahir aku : 79 (a)
Umur aku tahun ni: 32 (b)... alamak... terkantoi plak..

a+b = 79 + 32
= 111

amacam... nampak tak... unik kan..  hehehe.. Peace No War.. zassssss...

-papairfan-

24 ulasan:

cik puan akish berkata...

owhhh baru tau daku lagi tua dari mamairfan...

=)

zati embong berkata...

jap2, nak campur gak.

86 + 25 = 111 gak! hihi

yad'z berkata...

92+ 19= 111.. hahaha... muda lagi lahh.. hehehe

mie berkata...

nak kena try juga ni...

93 + 18 = 111

eh, baru 18 tahun?
hahaaa

MAPPIAU berkata...

@cik puan akish

hehehe.. ingatkan dah tua..

MAPPIAU berkata...

Tapi nombo 111 ni juz akan terjadi pada tahun 2011 je.. utk yg lahir tahun 2000 ke atas dia akan jadik nombo 11...

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@zati embong

campur.. jgn tak campur..

MAPPIAU berkata...

@yad'z

vavava.. muda ke tua janji rock..

MAPPIAU berkata...

@mie

uikkss.. 18tahun??? kuang.. kuang.. kuangg...

echah mashuri berkata...

HAHA.formula best nii:)

anakibu berkata...

baru kembar tau berapa umur hangpa...waaaaaaaaakukukukukiki

tehr berkata...

ajaibnya
selama ni memang tak perasan pun
hehe

MAPPIAU berkata...

@echah mashuri
formula ni nasib baik tak kene punca kuasa dua pastu kene kamirkan plak.. kalu tak lagi pelik jawapan dia.. haaha..

MAPPIAU berkata...

@anakibu

huhuhuhu...

MAPPIAU berkata...

@tehr

ajaib pun heran tgk formula ni tau..

apezs shah berkata...

As Salam..

Kak & Abg apezs back doh.. haha..
so terus dtg nak menjengah blog ni dulu..

suka n3 yg ni sbb betollah umo dan tahun dpt 111 tuh... camne leh jadi camtu yea..;)

✿etiey erywan✿ berkata...

yup.. tahun yang sgt unik!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

aah betullah..unik unik=)

sissyira berkata...

salam

siapakah yang mula2 cipta ni,, mmg dah banyak kali baca, tapi bila jumpa lagi mesti rasa teruja =)

Ratu Borak berkata...

sememangnye begitu...dia ikut tahun la... klu kira tahun lpas punya compem jawapan 210..hahaha

LiFe KaMi berkata...

a'a la mmg unik..
wah seronoknya dapat gi lubnan..:)

echah mashuri berkata...

alaaa.akak.main kamir2 semua.lagila pening nak menghadap formula.heee.ecah gn math ni xreti TT__TT

MataHati @ MH berkata...

wah wah...unik mmg unik..

kalau 81 + 30 = 111

huhuhuu...dasat dasat

Fadzli Amir berkata...

uihh...magic-magic....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...