SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 10 Februari 2011

Mase Dolu Dolu :P

Tadi tengah2 mood rindu tetiber rase macam nak tengok balik gambar2 kat fesbuk. Tengok punyer tengok sekali aku tertengok gambo nih.

Hahaha gelak besau aku tengok gamba aku sendiri dalam nih. 2 kali gande dari saiz badan aku skang adeh (eh aku rase aku tak gelak kot tengok gamba ni nak nanges lagi hade tsk tsk tsk) hahaha. Tak sangke aku kak ina (orang yang mengetag gambo ni kat aku) simpan lagi gambo nih huhuhu. Dulu  mase aku tingkatan 1 sampai tingkatan 5 memang sekolah kat gemas, mase aku masih ringan dulu memang aku banyak la join aktiviti belia kat daerah gemas tuh. 

Sekarang nih??? tak kuase okeyyyyy muahahaha (eceh tak kuase konon padahal badan dah lebih muatan hikhikhik :P)

Haaa jangan tak caye aku dulu join menari okeh, hahahaha (series sampai skang aku pun tak caye camne aku boleh menari time tuh wakakaka :P).




Lepas dah tegediks2 menari join pulak nasyid hahahaha dan jangan tak caye, time nasyid ni pun mak aku same naik join jugak okeyyyy hikhikhik. Jadinyer tinggal lah bapak aku terkontang dan kanting sorang2 jage adik2 aku kat umah, dah aku ngan mak aku sibuk bernasyid bagai kan hahahaha.

Tapi ape2 pun kenangan mase time aku ringan dulu join sume2 aktiviti tuh memang suwiittt la bile di ingat balik, lagi suwittt bile kat gemas jugak la aku jumpe first love aku aka papairfan!! hikhikhik (tu jer pun motip nak bagitau wakakaka :P).

Eh eh cop cop agak2 korang aku yang mane satu? cecube cecube cecube lalalalalalalala :P.

-mamairfan-

38 ulasan:

nelly berkata...

hehe ..
menari ?
wah ..pengalaman tu !
=)

jom baca :
Korang kategori rajin menulis atau terus menulis ?"

✿etiey erywan✿ berkata...

ya allah.. samalah. kalao tengok gambar lama.. boleh buat meroyan!.. tak mungkin dqha rasanya nak nampak berat yg lama.. :p

Hanis MY berkata...

wahh syoknyaaa pandai menari..ajarlah hanis nanti kita menari sama2 hik2... i like dance2 haha... wahh mmg akan jd kenangan sampai bila2 sebab jumpa cinta dr mata turn ke hati alaaa naper tak cite mcm mana hubby akak takel... dia usha2 minta no tepon ke? hik2...

MAPPIAU berkata...

@nelly

yup pengalaman yang kalau diingat balik boleh gelak sensorang hihihi

MAPPIAU berkata...

@✿etiey erywan✿

bukan takat meroyan jer boleh sakit jiwe jugekkkk akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

alaaa dik time dolu2 kulit lembut lagi boleh la lentok2 kasiiii cairrr punyerrr sape yang tengokk hahaha

skang ni krem sudah!! wakakaka

hahaha nak tau yek sape ngorat sape? tunguuuuuuuuuuuuuuu hihihihi :P

mie berkata...

gue kenal!!
yang paling slim tu...
heheee

MAPPIAU berkata...

@mie

eceh ni namenyer jawapan ngelat nih sume slim2 okeh time tuh

tak aci tak aci hahaha :P

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hikhik ayujer dok beratur anak2 dara tuh..bila kenang zaman dulu mmg banyakkan kenangan?

sekamar rindu berkata...

salam..

melihat pics lama mesti ingt notsalgia lama kan..

best aaaa..kalau dapat jumpa member2 yang lama2 tuu..

zati embong berkata...

gambar atas 2,mama 2 dari kiri!oo confident giler.hihi

Fadzli Amir berkata...

Tu la, gambar lama memang indah tuk ditelek, dikenang, sambil pulak dengar lagu2 lama...pergghhh....( sambil dalam hati berkata, macaman la nak dapat balik badan time tu )hehehehe...tak tau le yang mana satu..nampak semua sama je..nanti kalu cakap yg baju ungu, kate ngelat lak...

mekchu berkata...

baru nak tya yg mana satu.. transform betul.. hahahaha... okeh mekchu teka..

gmbr 1st yg berdiri yg malas nak duduk yg konon2 nak enterpreme lebey kalau berdiri tu...

gmbr 2nd langsung x dpt teka.....

Bay berkata...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

yad'z berkata...

menari ape kak? hip hop ? kehkehkeh... yad'z dulu join zapin...^^

niesz berkata...

jeles tgk gmbr dulu2 nie..kurus btul kan..same mcm niesz..skrg lebey mantap..hahaha..

sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

L.e.y.h.a berkata...

hahahahhahaa....adeh....ponek tahan golak..hehee..=)

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina abd halim

time zaman anak dara ayu ler, cube time skang hohohoho nak cakap pun tak sedih hahaha :P.

haah zaman dulu memang indah untuk dikenang (ececece :P)

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

haah betul tuh cekgu, bile jumpe kawan2 lame musti banyak cerite punyer hihihi

MAPPIAU berkata...

@zati embong

hahaha nanti kite tengokkk sape yang keneeee akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

hahaha ade niat jugak tuh nak ngelat tuh hikhikhik, kalau tak tengok gamba lame pun tatap sedih jugak memikirkan bile la badan nak selim melim balik hahaha :P

MAPPIAU berkata...

@mekchu

hahaha tu la pasal, transform yang kaw2 punyer okeyyyy.

nak tau betul ke tak?? tunguuuuuuuuuu muahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@Bay

hehehe thanks :))

MAPPIAU berkata...

@yad'z

wahhh!! hip hop mau tergeliat sume badan2 akak dik oiiiii wakakaka :P

MAPPIAU berkata...

@niesz

tula kadang2 tengok gamba lame2 nih boleh mengundang kesedihan yang melampau okeyyy hahaha (tetibe :P)

MAPPIAU berkata...

@L.e.y.h.a

hamboiii eden bagi ko peluang golak kemain bosa lagi yo ekau golakkan eden :P hahahaha (eh tetibe akak pun terjoin gelakkan diri sendiri wakakaka :P)

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman berkata...

Bila tengok gambar lama-lama ni memang kembalikan nostalgia lama

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

haha, akak ..pandai menari?? wahhh.. gambar lama mesti terimbau kenagan2 lama kan?

ieda berkata...

mappiau...kamu yg kiri sekali..betoi kan?kan?kan?

Hidayati berkata...

Teringat pulak zaman muda2 dulu.

p.s akak tag Diana ni tau.., jom join 1st contest akak

http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/02/my-sleeping-angel-contest.html

MataHati @ MH berkata...

gambar nostalgia ni.. sya suka tgk gambar lama. boleh hilang stress bila tgk gambar2 ni..sure tersengih bila teringat kisah lucu

MAPPIAU berkata...

@Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman

haah kan dr, gambar lame memang nostalgia die lain macam kan hehehe :)

MAPPIAU berkata...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

hihihi menarik ikut dan je dik, main belasah jer janji nampak macam menari sudah hahaha.

tuh la tuh gambar lama memang banyak kenangan yang kadang2 buat kite teringat2 hehe :)

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

hehehe ok kak akan diterjah hehehe dan thanks yea kak sudi jemput :)

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

hurmmm tu la tuh, gamba lame memang boleh buat kite sengeh sorang2 kan bile tengok balik hihihi

MAPPIAU berkata...

@ieda

eh yer ker? hehehehe nanti kite tengok eh betul ker tak hikhikhik

sissyira berkata...

salam

kenangan itu mampu memberikan kita seribu senyuman =)

kayyana berkata...

mne satu ek.. same je semua nyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...